Pomračenje Sunca u Raku 21. juna: Bolne promjene za Ovnove, Vage…

Piše: Astrolog Peđa Petrović

21. juna u 8:41h je pomračenje Sunca na 0 stepeni znaka Raka♋️. Ovo je period kada prošlost ostavljate iza sebe i krećete u budućnost. Htjeli to ili ne okolnosti će vas natjerati na tako nešto. Znak Raka♋️ je prirodno IV polje zodijaka, polje doma, kuće i porodice.

Najviše promjena odnosiće se upravo na tim poljima. Takođe pomračenje može donijeti, prekid veze, razvod braka, promjenu posla, preseljenje, odlazak u inostranstvo kao i nove ljubavi, novi posao itd.

Svako pomračenje Sunca donosi završetak jedne faze u životu i početak nove, strahove i brige šta budućnost donosi. Sve što nije dobro i što vas je mučilo u posljednje dvije godine ostavite iza sebe.

Sam događaj, prekid, promjena, početak novog možete očekivati do kraja godine. Inače većina Rakova ili podznak Rak u posljednje dvije godine razmišljaju o tim promjenama i početku nove faze u životu. Mnogi Rakovi su se mučili i odlagali da donesu tu odluku i ovo je konačno period do kraja godine kada će mnogi Rakovi uspjeti da prošlost ostave iza sebe.

Bolne promjene čekaju i Ovnovi♈️,Vage♎️ i Jarčevi♑️ Škorpije♏️ i Ribe♓️ pozitivne promjene, takođe i Bikove♉️ i Djevice♍️.Pomračenje će osjetiti i ostali znaci ali gore navedeni su primarno pogođeni pomračenjem. Promjene koje vas očekuju zavise od položaja planeta, polja i aspekata u vašoj natalnoj karti koja se radi na osnovu vašeg datuma i vremena rođenja.