Pomračenje Sunca u Raku 2. jula: Promjene koje slijede, nose sa sobom bol i patnju

Astrolog Peđa Petrović

2. jula u 21:15 h je pomračenje Sunca (mlad mjesec) na 10 stepeni znaka Raka♋️. Svako pomračenje Sunca u bilo kom znaku donosi nove početke, novo poglavlje u životu, završetak jednog dugogodišnjeg perioda i početak novog.

Promjene jesu bolne, neizvjesne, razmišljamo šta nas čeka, pitamo se da li činimo pravu stvar. Sve što je bilo loše u našim životima sada se mijenja, prekidaju se veze, brakovi, posao i sve što nije bilo dobro.

To jesu teške promjene koje donose bol i patnju ali su neophodne da bi krenuli dalje. Pomračenje Sunca donosi završetke ali i nove početke ljubavi, braka, posla… Ovo pomračenje Sunca u Raku♋️ je u prirodnom IV polju, polju doma, porodice, roditelja, porijekla, genetskog naslijeđa, nekretnina… Najviše će se odraziti na opisanu životnu oblast doma i porodice i promjena u tom polju.ž

Rakovi ♋️ i Jarčevi♑️ najviše će osjetiti ovo pomračenje, Ovnovi♈️ i Vage♎️ takođe a pozitivno može djelovati na Škorpije♏️ i Ribe♓️,Bikove♉️ i Djevice♍️. U zavisnosti od položaja i aspekata planeta u natalnoj karti pomračenje će djelovati individualno na pojedinca. Osobe rođene oko 1., 2., 3., jula i 31., decembra, 1. i 2. janura bilo koje godine imaće najjači uticaj pomračenja Sunca, pazite se i obratite pažnju na zdravlje. Dejstvo svakog pomračenja Sunca je min. 6 mjeseci a ono što tada prekinemo ili započnemo može biti trajno.

Najvažnija pomračenja Sunca su u našoj natalnoj karti, prenatalna i natalna pomračenja. Takođe kroz razne prediktivne astrološke tehnike možemo vidjeti tačno kada se nama lično dešavaju pomračenja, mlad mjesec, pun mjesec i mnogo toga što nam ukazuje na završetke i početke, dobre i loše periode u životu.

/aura.ba/

Komentari

komentara

error: Content is protected !!