Pomoć kod kemoterapije, dijabetesa, kancera, pritiska: TINKTURA OD SVETE BILJKE IMELE, PO RECEPTURI TRAVARA ŠARIĆA

Iz bogate prirodne apoteke travara Jasminka Šarića iz Orašja, koji je čitav svoj život posvetio prirodi, nauci, istraživanju i zdravlju, izdvojili smo tinkturu od imele.

“Bog djeluje preko posve običnih ljudi. A razlikuju se od nas samo u mjeri u kojoj su bliži Bogu, više u razgovoru s njime u molitvi iz koje mogu drugima donjeti novu riječ, ispunjenu svjetlom i životom. Upoznao sam tu divnu skrovitu snagu te uvjek jasno kažem Bog je liječnik i najveći lijek, a kada radiš za druge, onda Bog radi za tebe! – kaže Jasminko
.
Specijalizirao se za tinture, koje kažu, uopće nisu skupe. Naime, Jasminko ne želi da se bogati na tuđoj nevolji, već kao ljubitej prirode i čovjekoljubac smatra da mu je misija da vraća osmjeh i zdravlje nesretnima.

“Nučno je dokazano da svestrana imela liječi i pomaže kod dijabetesa, reguliranja visokog i niskog tlaka, bolesti jetre – kaže travar iz Orašja, te dodaje:

“Ova tinktura potiče tijelo na borbu protiv najtežih oboljenja (lecitin potiče imunitet). Pomaže kod ovapnjenja krvnih žila (kardiovaskularnih puteva). Pomaže u borbi protiv virusa, poboljšava cirkulaciju, pomaže kod negativnih posljedica kemoterapije, mučnine, nesanice i opadanja kose.

Kontakt telefoni travara Šarića su: 063 148 507 ili 064 445 05 72. Pozivni broj za BiH je 00387