Političaru iz Prnjavora vijagra došla glave: Srce mu otkazalo, samo je jauknuo i ukočio se na ljubavnici

Čeka se zvaničan nalaz i potvrda identiteta 55 –godišnjeg političara. Inicijali su R.S. i kažu da je bio veoma moćan političar. U Prnjavoru svi imaju „katance“ na ustima, a policija je saopćila samo inicijale

Prnjavor bruji od juče i ispreda brojne priče, pomalo i satirične, na račun preminulog 55 – godišnjeg političara R.S u toku seksa sa ljubavnicom, dvije godine mlađom D.L. Sve se, kažu, dogodilo kraj rijeke Ukrine u okolini Prnjavora.

Ljubavnica D. L. pokušala da pomogne muškarcu pa potražila pomoć u obližnjoj kući.Njen ljubavnik je bukvalno izdahnuo na njoj. Bili su zagrljeni u automobilu. Srce ga je izdalo. Pretpostavlja se od veće količine „vijagre“. R.S. je od ranije imao srčanih problema.

„Samo je jauknuo, i ostao ukočen i nepokretan . ispričala je D.I. koja je slobodna žena, udovica, za razliku od njenog ljubavnika za kojeg kažu da ima veoma nezgodnu i opasnu ženu.

Nesretna ljubavnica je još uvijek u šoku, bježi od javnosti, a strahuje za svoj život i od supruge preminulog političara. Ipak, Ona je, šokirana, istračala iz automobila, te se zaputila do prve kuće. Bilo je negdje oko 18,00 časova, kada je pokucala na vrata mještaninu Nojanu N. Bila je uplakana i ponavljala je da joj je preminuo suprug u automobilu.

– Nešto prije policije, na moj poziv, stigli su zaposleni iz prnjavorske bolnice, koji su konstatovali smrt, potpuno golog muškarca na prednjim sjedištima automobila. Žena nam je tada priznala da je pokojnik zapravo njen ljubavnik, i zamolila je da ne saopštavamo njen identitet, jer “ima opasnu ženu” – kazao je Bojan za „novosti“.

Mrtvozornik je konstatovao da je muškarac, koji se svojevremeno aktivno bavio i politikom, preminuo od srčanog udara. Nije utvrđeno da li je preminuli koristio neka stimulativna sredstva, ali je poznato da je odranije imao srčanih tegoba.

U ovom kraju nije prvi put da muškarci ljubavnici tokom seksa dožive srčani udar.U nedavnom slučaju u Derventi, ljubavnica nije bila tako korektna, već je odmah napustila automobil, a golog ljubavnika su baš na pazarni dan, na ovdašnjoj pijaci, ujutro zatekli mnogobrojni kupci i trgovci.

Naročito korektna je bila jedna Modričanka koja je odmah pozvala hitnu pomoć i policiju, a uz prećutnu saglasnost svog supruga, učestvovala je i u organizaciji sahrane ljubavnika. Izjavila je da je ljubavnik pred njom popio vijagru, ali nije znala, kako se kasnije ispostavilo, da je jednu već bio popio pre njenog dolaska. To je bilo kobno – saznaju mediji iz izvora dobro upućenih u ove slučajeve. (prnjavor.info)