POKAŽI ZUBE: Ako imate pravougaone sjekutiće, rođeni ste za šefa.Kakve su osobe sa četvrtastim, ovalnim ili trouglastim sjekutićima

Ovu teoriju je navodno razvio otac medicine, Hipokrat. Isprobajte je na prijateljima i javite nam da li radi!

 Više ne morate čak ni da razgovarate sa nekim da biste saznali ponešto o njihovoj ličnosti. Samo im pogledajte sjekutiće kada nešto kažu ili se nasmiju! Naravno, i vi ćete na isti način pokazati ko ste – što će vjerovatno biti zanimljivo osobi sa kojom ste u društvu.

Četvrtasti sjekutići

Ako su vaši zubi četvrtastog oblika, vi ste vjerovatno mirna osoba koja može da kontroliše svoje emocije. Zbog vašeg smirenog i rezervisanog karaktera, ponekada odajete utisak da se držite na distanci.

 Ovalni sjekutići

Ovaj oblik ukazuje na umjetničku i kreativnu dušu. Imate oko za detalje i znate da sitnice mogu da naprave veliku razliku. Empatični ste i razumijete osjećanja drugih ljudi. Ponekada se izgubite u razmišljanjima i teško vam je da držite pažnju na nečemu duže vrijeme.

Trouglasti sjekutići

Vi ste optimistična, bezbrižna i dinamična osoba. Volite da budete sa ljudima i brzo stičete prijatelje. Zapravo, bojite se samoće i toga da budete sami.

Pravougaoni sjekutići

Ako imate pravougaone sjekutiće, vi ste rođeni za šefa. Imate snažne liderske vještine i brzo donosite odluke. Odlučni ste u ostvarivanju zacrtanih ciljeva. Nekada ste previše fokusirani na sebe, pa drugi ljudi stiču utisak da ste egoistični. (aura.ba)