POGLEDAJTE VIDEO SNIMAK: KAKO JE POKRIVENA ŽENA NOKAUTIRALA MUŠKARCA KOJI JE PIPNUO ZA STRAŽNJICU

Kanal LiveLeakeu je objavio video snimak na kojem se vidi pomalo neobična situacija. Nakon nokauta muškarac je završio na podu, udario glavom u pločnik i dosta dugo bio u nesvjesnom stanju

Oduvijek je bilo muške pohlepe za ženskim tijelom, ali i ženskog zavođenja. Na ovom video snimku teško je odgonetnuti da li je dama pod hidžabom zavodila prolaznika, ili je on pokušao na takav način da joj se udvara. Šta god da je u pitanju, završilo se nepovoljno po nesretnog muškarca.

Kanal LiveLeakeu  je objavio snimak, na kojem se vidi kako je nadzorna kamera  uhvatila momenat kada je jedan muškarac u Maroku uštinuo ženu za stražnjicu, pa dobio „štos u nos“. Bukvalno je nokautiran. Njenim postupkom je bio šokiran i komentator. Na snimku se čuje njegova reakcija; koji kad je vidio kako je žena nokautirala muškarca, njegov komentar je bio “estakfirulah”

Na snimku se vidi kako se žena nagela nad svojim mopedom. U tom trenutku muškarac koji je prolazio pored nje, uštinuo  je za stražnjicu. U tom trenutku pokrivena žena se okrenulo i tako ga jako, žestoko – muški udarila, da je  završio na podu. Dugo je ležao u nesvjesti. Ne zna se jel od daminog udarca, ili od udarca u pločnik. A možda od oboga. (aura.ba/E.M.).

 Pogledajte video:  

Komentari

komentara