Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za ovu sedmicu: nedjeljni horoskop do 2. maja.

Ovan

Ove nedjelje ćete više da se posvetite poslu nego inače. Bićete veoma zadovoljni kako se sve odvija. Ipak, obavezna je štednja. Neka ženska osoba ne mora da bude dobronamjerna, pa razmislite dobro sa kim sarađujete. Što se ljubavi tiče sve je odlično, veoma ste zadovoljni, a ako ste slobodni možete da uđete u neku novu vezu.

Bik

Odlično se osjećate ove nedjelje. Imate utisak da zvijezde rade za vas. Lako dolazite do rješenja problema i možete brzo da napredujete. Budite brzi. Što se ljubavi tiče, ove nedjelje neće da bude nikakvih promjena. Zauzeti, romantičniji ste nego inače.

Blizanci

Trebalo bi da date svoj maksimum na poslu. Potrudite se da se usredsredite na ono što je prioritet. Otvorite se prema drugima, budite skloni saradnji, iako ćete biti napetiji nego inače. Moguć je priliv novca, ali izbjegavajte saradnju sa nekom muškom osobom sa kojom ste već sarađivali. Što se ljubavi tiče, zauzeti, trebalo bi da napravite kompromis sa partnerom. Slobodni, ne nervirajte se što nikako da dođete u kontakt sa nekom osobom koja je stabilna i spremna za vezu.

Rak

Slobodni, preko prijatelja možete da upoznate neku novu osobu, ali možda neće da vam se dopadne odmah, na prvu loptu. Zauzeti, nije vam lako da izađete na kraj sa svim obavezama koje nosi veza. Dajte ipak sve od sebe da ugodite partneru. Pomalo ste napeti, ali ne dozvolite da vam to utiče na posao. Fokusirajte se na obaveze. Bavite se sportom ove nedjelje.

Lav

Imate dosta posla. Organizacija je najbitnija. Ne nervirajte se previše nego pokušajte da uvedete red u haos koji je nastao jer ste kasnili sa obavezama. Pitajte kolege za savjet. Što se ljubavi tiče, posao dosta može da utiče na ljubav, ako ste zauzeti. Slobodni, neka osoba sa kojom dugo sarađujete može da pokaže naklonost.

Djevica

U ljubavi je sve u redu, ako ste zauzeti. Lako dolazite do dogovora sa partnerom. Slobodni, možete jako lako da se zaljubite ove nedjelje. Posao vam ide odlično, sav trud vam se isplatio. Nije vam lako da se ubrzate i da ispoštujete rokove. Imate dosta ideja, ali se fokusirajte na ono što je primarno.

Vaga

Dosta troškova vas opterećuje. Nije vam lako da dođete do stabilnosti. Ipak, morate da se izborite sa stresom na radnom mjestu. Moguće su rasprave sa partnerom, ali pokušajte da poradite na strasti. Ako ste slobodni, preko posla možete da upoznate neku zanimljivu i stabilnu osobu.

Škorpija

Lako dolazite do saradnje sa drugima. Ništa vam ne pada teško. Što se tiče posla, neka osoba sa kojom radite može da vas izbaci iz takta, ali ne dozvolite da ona to vidi. Sudržite se od reakcije. U ljubavi je sve odlično, puno vam je polje veza i tu su Venera i Sunce, tako da nema razloga za brigu. Ako ste slobodni, možete da upoznate neku osobu koja je jako slična vama, ali je i veliki hedonista.

Strijelac

Na poslu lako dolazite do dogovora sa drugima. Jedino što može da vam bude problem je naplata poslova. Bitno je da vodite računa šta kome obećavate i da ne pozajmljujete nikom novac. Stavite ljubav na prvo mjesto i popričajte sa partnerom o svemu što vas muči. Probajte da ne ulazite brzo u strastvene i površne odnose koji neće moći da budu trajni.

Jarac

Moguće su rasprave sa partnerom ove nedjelje. Nije dobar period za novi početak u ljubavi. Na poslu vam sve ide dobro, ali bi trebalo da se usredsredite na ono što vam donosi profit, a da ne gubite vrijeme na sve što vas usporava. Budite produktivni. Nije dobro da sada započnete neku novu saradnju.

Vodolija

Odlično se osjećate. Imate višak energije. Ne dozvolite da vam kolege pokvare dan, nego dajte sve od sebe da odradite obaveze najbrže moguće. To je najbitnije. Sve što možete završite sami. Zauzeti, komunikacija sa voljenom osobom je odlična. Slobodni, nije vam lako da se fokusirate na ljubav, jer vas posao opterećuje, pa status nećete da mijenjate.

Ribe

Ova nedjelja je odlična za kreativnost, promjene, uvođenje novih obaveza. Bavite se sportom da biste mogli da se bolje fokusirate. Bitno je samo da ne zaboravite na ono što je neodložno jer nećete sve vrijeme da imate dobar fokus. Potrudite se da se ne nervirate previše zbog posla i da to prenosite na partnera. Dajte sve od sebe da budete posvećeni. Slobodni, veoma ste strastveni i moguć je početak neke nove ljubavne priče.