Pogledajte ovu ženu: VJERILA SE SA DUHOM, A IMALA JE SEKS SA DVADESETAK NJIH!

Moj vjerenik je 21. duh s kojim sam spavala. Bolji su od živih frajera! “To nije kao bilo koji drugi seks. Oni su mnogo senzualniji. Naravno, glavna razlika je u tome da ja njega ne vidim”, tvrdi Britanka

Engleskinja Ametist Realm vjerila se sa jednim duhom iz Australije. Ona je svijet živih obavijestila da sa svojim davno preminulim izabranikom planira veliku svadbu, ali i bebu. Inače, veze sa avetima joj nisu strane, jer 30-godišnja žena tvrdi da je imala seks sa već 20-ak duhova.

Ametist je medijima ispričala kako je od rane mladosti imala seksualne odnose sa najmanje 20 duhova, ali nije tražila ozbiljnu vezu kada je otputovala u Australiju na poslovni put.
Ipak sve se promijenilo kada je prilikom jedne šetnje imala kontkat sa nepoznatom utvarom i osjetila varnice kakve nikada prije toga nije. Ona i duh su se odmah smuvali.

Ametist ipak nije vjerovala da njihova veza može da preraste u nešto ozbiljnije, jer duhovi obično ostaju na jednom mjestu, ali onda je po povratku u avionu osjetila prisustvo svog ljubavnika, koji je izgleda ipak riješio da se pođe sa njom.

“Nisam mogla da vjerujem. Bila sam tako sretna i uzbuđena. Toliko, da smo se zaputili u toalet aviona. I, pa… sada sam član “Milja iznad” kluba – rekla je sa osmjehom ona za The Sun, aludirajući na to da su ona i njen dečko-avet imali seks u toaletu aviona.

Ovo se desilo prije devet mjeseci, a prošle nedelje uslijedila je i paranormalna vjeridba.

“On nije klekao na koljeno ispred mene – on nema koljena. Ali prvi put čula sam ga da govori. Mogla sam da čujem njegov glas i to je bilo prelijepo. Duboko, seksi, pravo – rekla je ona.

Par trenutno bira prsten, a Ametist kaže da će njen vjerenik odlučiti kakav će on biti. Planiraju i veliku pagansku svadbu, a poslije toga i bebu.

“Energija duhova je ženstvenija nego kod živih muškaraca. Ako vodite ljubav sa duhom, pol ne postoji. Duhovi ljubavnici su senzualniji nego živi frajeri. Sa njima se dublje povežete, jer je seks nadilazi fizički kontakt. To nije kao bilo koji drugi seks. Naranvno, glavna razlika je u tome da ja njega ne vidim – rekla je ona.