Pogledajte ovu sliku: VIDITE LI ŽENU SA RAZBARUŠENOM KOSOM – PRED VAMA JE LOŠA BUDUĆNOST!

Ova slika na prvi mah može da vas zbuni, kao da se sa njom nešto čudno događa. Kasnije ćete već biti u stanju da jasno uočite oblike.Zato dobro obratite pažnju – šta ste prvo primijetili na slici? To mnogo govori o vama.

1. Cvijeće
Cveće obično simboliše ljepotu i prosperitet. Ono daruje radost i žensku ljepotu. Rascvjetalo cvijeće govori o vašem sigurnom i pravilnom duhovnom rastu i ličnom razvoju. Vi se krećete u dobrom pravcu, i očekuje vas uspjeh! Ovo može biti povezano s poslom, zanimanjem ili novom vezom. Ne zaustavljajte se na već postignutom!

2. Masku
Maska može značiti to da se nalazite u procesu lične transformacije. Ona može da simbolizuje različite aspekte vaše ličnosti. Vi možete imati jednu masku, koju koristite na poslu, drugu za komunikaciju s ljudima i treću koja je namijenjena za bliske ljude.
Međutim, to samo stvara poteškoće, jer maske mogu doći u međusobni sukob. Da li ste zadovoljni svojom ličnošću ili je možda došlo vrijeme da sagledate sebe u apsolutno novom svjetlu? Pod maskom, čovjek može da prikrije svoje pravo lice, karakter ili namjere, maskom se može definisati i osoba koja nosi zagonetan izraz.
Postoji li neko među vašim poznanicima ko skriva svoje pravo lice i želi da izgleda drugačije nego što, zaista, jeste? Osjećate li i vi da treba da skrivate svoje istinsko “ja”?

3. Ženu
Žena simboliše intrigu. Ako vidite na slici lik lijepe mlade žene to označava vaše nove mogućnosti, radost, sreću, bogatstvo, uspjeh. Žena s razbarušenom kosom znači opasnost, a bolesniku težak oporavak.

4. Lišće
Lišće je simbol rasta, obilja i postignuća, posebno ako je zeleno, svježe i sočno. Lišće označava sreću i uspjeh na poslovnom planu i u ljubavi, koja će procvjetati u punoj snazi. Očekuje vas poprilično bezbrižan život, pun radosnih događaja. Zeleno lišće se oduvijek smatralo dobrim znakom. Ono može obećavati sretan brak, a takođe, mogućnost dobijanja nasljedstva.