POGLEDAJTE KAKO JE GOLUBICA NAPRAVILA GNIJEZDO U CJEDILJKI ZA REZANCE

Ona je dobra cimerka i za razliku od ostalih cimera koje sam imala golubica me uopšte ne nervira – zaključila je Roman

Dok nije bilo gazdarice Eneviv Roman iz Njujorka, u njenom stanu seudomačila golubica. Za dva mjeseca, koliko dugo nije bilo Eneviv, golubica je svila gnijezdo u cjediljci za rezance.

Roman je golubicu nazvala Adelajd i napravila joj je stranicu na Instagramu, prenosi agencija „UPI“. Golubica je uletjela kroz otvoren prozor dok je gazdarica bila odsutna.

Roman je napisala i da golubovi provedu cijeli život zajedno i da pretpostavlja da se negdje u blizini nalazi i njen mužjak koji će uskoro upotpuniti porodicu. Kaže da je, kad je stigla u stan, čula zvuk krila i da je posumnjala da je prisutna neka ptica.

– Primijetila sam grančice na svom šporetu, kao i neke manje na podu. Onda sam vidjela više grančica kako vire iz cjediljke, a kad sam pogledala unutra vidjela sam jaja – rekla je Roman.

Roman je rekla da planira da drži goluba kod sebe bar dok se jaja ne izlegu i dodala da je se golubica pokazala kao dobra cimerka. Odlučila je da ih zadrži kod sebe dok mali golubovi ne porastu i odlete od majke.

„Ona je dobra cimerka i za razliku od ostalih cimera koje sam imala golubica me uopšte ne nervira – zaključila je Roman.