POGLEDAJTE GUZU NA KOJOJ JE BARBI ZA POLA GODINE ZARADILA 28.000 DOLARA!

Amerikanki Barbi Edvards, koja ima 227 kilograma, muškarci plaćaju da na svojoj pozadini drži različite stvari, a mjesečno zarađuje nevjerovatnih 4.600 dolara

Amerikanka Barbi Edvards (42), koja tvrdi da ima najveću zadnjicu na svijetu, zaradila je od svoje pozadine nevjerovatnih 28.000 dolara u poslednjih šest meseci, što je više od 4.600 dolara mjesečno. Majka troje djece iz Vašingtona svoju zadnjicu koristi kao poslužavnik za hranu i piće, a zaradu dobija od oko 4.000 fanova na internetu koji svakodnevno gledaju njene fotografije.

Barbi, inače socijalni radnik, ima 227 kilograma. Pored toga što mnogo zarađuje, mnogo i troši na hranu kako bi održala kilažu. Ona kaže da, kad je bila mlada, nije bila zadovoljna što je punija i što ima široke kukove, ali je pozvana u noćni klub „Velike lijepe žene“ u Las Vegasu, gdje su skoro sve dame izgledale kao ona.

– Prišao mi je lovac na talente i rekao da bih mogla da budem model, pa sam pristala da poziram fotografima. Sada imam hiljade fanova, koji od mene traže da na zadnjici držim razne stvari, od hrane i piće do rekvizita za čišćenje kuće, a neki čak žele da me vide i u donjem vešu – priča Barbi, koja je ušla u proceduru za Ginisovu knjigu rekorda da ima najveću zadnjicu na svijetu.

Ne mogu normalno da uđem u garderobu u prodavnici da probam stvari, u avionu moram da kupim dva mjesta, na poslu imam posebnu stolicu na kojoj sjedim, a vozim veliki auto karavan jer u ostale ne mogu da stanem – kaže Barbi.