Pogledajte bolničara manijaka kojeg su zatekli kako siluje mrtvu ženu (video)

27- godišnjeg M.C. zatekao je ožalošćeni udovac sat vremena nakon što je njegova supruga, za koju kažu da je bila ljepotica, umrla


Nevjerovatno! Šokantno! U mrtvačnici, glavnog bolivijskog grada La Paza ožalošćeni udovac je uhvatio jednog medicinskog radnika tokom seksa sa lešom njegove žene, kada ju je posljednji put posjetio u bolnici. On je potom pretukao bolničara manijaka, koji je onda predat policiji.

Sada se Grover M. C. (27) suočava sa optužbama za bludne radnje nad tijelom preminule osobe., za koju kažu da je bila istinska ljepotica, te da je umrla sa 28 godina. Šef policije Daglas Uzkviano kaže da se incident dogodio oko sat vremena nakon što je pacijentkinja (28) preminula na klinici u La Pazu u ponedeljak.

“Rođaci mrtve žene došli su u bolnicu kako bi izmirili dug za njeno liječenje. Muž je otišao u mrtvačnicu i vidio je muškog medicinskog radnika kako ima seks sa njegovom pokojnom suprugom – kaže on.

Neimenovani muž je rekao za lokalne novine da je udario manijaka kada je vidio šta se dešava.
Medicinski radnik je svoje postupke opravdavao time da se nalazio u stanju transa. Njegovo pravdanje možete vidjeti u priloženom snimku.

Tužioci su rekli da on ne može da bude optužen za nekrofiliju jer taj prekršaj ne postoji prema njihovom zakonu.

Inače, policija je prošlog maja u Argentini uhapsila muškarca koji je provalio u bolničku mrtvačnicu kako bi imao seks sa mrtvom ženom. Kao opravdanje, ovaj muškarac (22) je naveo veliku želju da ima seks u bolnici.