Pogledajte bluze i haljine koje su apsolutni modni hit za ljeto 2018. godine!

Postoje komadi garderobe koji čine da se sjajno osjećate u svojoj koži, koji daju posebnu dozu elegancije, a nosivi su u svim prilikama. Pogledajte fantastične prijedloge, koji su simbol kvaliteta, stila i posljednjeg trenda.

Ova elegantna bluza sa otvorenim ramenima je jednostavnog kroja, intenzivno naglašava ženstvenost i savršeno se uklapa u razne aktivnosti i stilove. Apsoklutni je hit ove sezone. Odlično se kombinuje uz pantalone ili cigaret suknje, ali i farmerkama dodaje upečatljiv ton. Materijal je poliester visokog kvaliteta sa elastinom. Ova elegantna bluza od muslina je pravi pogodak! Blagi V izrez i diskretno naglašen struk daju posebnu čar svakom stajlingu. Karneri su obavezan detalj ove sezone, te su ovi rukavi ukrašeni upravo njima.

Ova fantastična haljina je u modernom casual stilu, koja će vam biti nezamjenjiv saveznik u svim aktivnostima. Odlično će se uklopiti u sve dress kodove, od poslovnih koje prate blejzeri i potpetice, do sasvim sportskih praćenih vašim najudobnijim patikicama. Uz model midi dužine, sa imitacijom pojasa i naborima ispod grudi, omogućeno je savršeno pristajanje uz svaki oblik tijela, uz maksimalno prikrivanje eventualnih nedostataka. Ova haljina je komad koji je vječit!

Crvena haljina je nešto što morate imati, jer sa njom nema greške u stajlingu! Ova veoma elegantna večernja haljina je istovremeno jednostavnog i upečatljivog kroja. Jednostavan kroj je osnov elegancije i sofisticiranosti, a diskretna čipka kojom su obogaćeni rukavi daje poseban pečat cjelokupnom izgledu i intenzivno naglašava ženstvenost.

Ukoliko volite dugačke i efektne haljine, ovaj model je pravi izbor za vas. Haljina je za ozbiljne ljubiteljke leopard printa, koje tačno znaju šta žele i kako to da dobiju. Ovaj odličan model dužine do članaka, koji će fantastično prikriti sve eventualne nesavršenosti. Rastegljivi pojas će istaći struk i naglasiti ženstvenost.