Pogled u budućnost: ODABERITE KAMEN I SAZNAJTE ŠTA VAM JE ČINITI!

Ovo je savršen termin da odvojite nekoliko minuta i pogledajte sliku sa kamenčićima. Bez dugog razmišljanja, opredijelite se za jedan kamen. Nakon toga pročitajte šta vam odabir kamena govori o slijedećim koracima u budućnosti…

Kamen broj 1
Prvi kamen je – Opal. Njega još nazivaju “mjesečev kamen”. Činjenica da ste odabrali baš njega, ukazuje na to da vam je sada najviše potreban odmor od buke i vreve. Osjećate potrebu da se isključite i izvjesno vrijeme zaboravite na probleme.

Potrebno vam je i vrijeme da sredite svoja osjećanja. Za vas bi bilo najbolje da u narednih nekoliko dana i nedjelja otputujete negdje na kratak odmor, gdje je malo turista i dosta lijepih mjesta. Ako ne možete to priuštiti, svejedno isplanirajte bar produženi vikend. Bar da to bude neka vikendica u planini, ili put na selo kod rodbine. Sve u svemu, pronađite vrijeme za odmor!

Kamen broj 2
Drugi kamen – Malahit. Ovaj vaš izbor ukazuje da vas, u skorije vrijeme, očekuju velike životne promjene, naročito one koje će nositi duboki duhovni znak. Takođe, možete iskusiti i preživjeti velika iznenađenja u privatnom životu. Skorije vrijeme vam idealno odgovara da ponovo prekrojite kartu svog života. Zvijezde su vam naklonjene.

Kamen broj 3
Treći kamen – Sunčev kamen. To da vas je osjećaj doveo njemu znači da ste nepopravljivi optimista. Budućnost vam je jarka i svijetla. Za vas je dobro da u blisko vrijeme češće boravite napolju, bez obzira na hladnoću. Radost života uvijek će za vas biti veća, ako više vremena provodite na svježem vazduhu.

Nastavite da apsorbujete veliku snagu sunca i krećite se dalje! I nemojte nikada izgubiti svoju veselu narav!

Kamen broj 4
Ovo je kamen – Opsidijan. Ako ste pažnju usmjerili na ovaj kamen, znači da vam vaša podsvjest pokušava reći da je došlo vrijeme promjena. U narednim danima treba pobjeći iz mreže starih navika i, korak po korak, početi sa stvaranjem novog života.

Najbolje vrijeme za novi početak je – sada! Pri tome, na putu ka promjenama, pokušajte da se osjećate zahvalnim za sve što imate. Nemojte biti ljubomorni. Ne zavidite. Ne dozvoljavajte ovoj bolesti da se širi vašim umom.
Potrudite se i možete biti sigurni, vaš novi način života će obavezno dovesti do željenih rezultata.

Kamen broj 5
Peti element je kamen pod nazivom – Hovlit. Ako vas privlači ovaj kamen, znači da ste osoba koja svoj um drži uvijek otvoren. U svakoj raspravi uvijek ste spremni da razumijete argumente protivnika. I to vam daje unikatne sposobnost da sagledate bilo koju situaciju iz svih mogućih uglova.

Vrlo ste osjetljiva osoba. Odlično razumijete što vam drugi pokušavaju reći i dati do znanja. Odlično razumijete djecu i životinje. Rodbina i bliski ljudi nikad ne prestaju da vam se dive, posebno vašoj moći opažanja.

U skorašnje vrijeme što prije morate početi da maštate i vizualizujete. Ako tako radite, sve što planirate u idućih 30 dana – suđeno je da se ostvari!

Kamen broj 6
Ovaj kamen je – Jaspis Dalmatinac. Ako ste ga odabrali, vi ste vesela i optimistična osoba. Za vas je bitno da se život i dalje nastavlja kao lijepa igra. U narednih mjesec dana, ne bi bilo loše da isplanirate nove avanture. Pa čak i da steknete nove prijatelje.

Vrijeme je povoljno za to. Što god da započnete u ovo vrijeme – “osuđeno” je na uspjeh.