Podvojena ličnost – simptom crne magije

Piše: Kada Radetinac, duhovna iscjeliteljka (062-904 793)

Iz svoje bogate iscjeliteljske prakse duhovna iscjeliteljka i vidovnjakinja Kada Radetinac, izdvojila je nekoliko savjeta za naše čitatelje:

Najčešći simptom kad neko ograjiše ili je opsihiren je pojava podvojene ličnosti. Osoba ima više lica, često mijenja ponašanje, a razlog tome je što u njoj boravi džin koji diktira te promjene. Takođe, ta oosba neprekidno osjeća da je neko prati, uhoda, hoda iza nje. Ta osoba i viđa ljude koje niko drugi ne vidi.

Osoba koja je pod utjecajem crne magije ima strah od spavanja, a kad zaspi, trza se, ima ružne snove.

Savjetujem roditeljima da dobro obrate pažnju na djecu i ne dozvole im da gledaju horor filmove.

Dobro je u kući imati slona čiju surlu treba okrenuti prema prozoru, nikako vratima!

Kad odlazite na turbe “Sedam braće”, idite od vrata do prozora. Svima dajte istu sumu novca, onda se napijte vode i zamislite želju. Ja im idem redovno i oni mi otkrivaju budućnost, nagovještavaju šta će biti.

Nikad mačku nemojte šutnuti nogom. Općenito se ne smije biti zao prema životinjama, ali udariti mačku je strašan grijeh i zlo će vas brzo stići u slučaju da ovo uradite. Takođe, mački naveče ne smijete govoriti “pis” već “zus”. U suprotnom, privlačite šejtane u život.

Poruka dijaspori – ako ste ostavili zavičaj, nemojte zaboraviti običaj.

Skromnost je velika vrlina. Pomagajte starije, bolesne osobe, roditelje pogotovo.

Ne čini nikakav grijeh ni zlo drugome jer ćeš ispaštati i ti i tvoje peto koljeno! Mislite na svoju djecu ne samo na sebe, sve će se zlo i njima vratiti! Mnogi se pitaju “šta sam to ja Bogu zgriješio pa me ovoliko zlo snađe, a sve dobro činim” i ne znajući da su mu preci zlo ostavili u amanet čineći zlo.

Komentari

komentara