Pod lupom ezoteričara i astrologa Zorana Šumadinca našli su se i glumačko-estradni par Bosiljčić-Tomašević: Problemi pod tepih, osmijeh na lice…

 Glumačko – estradni bračni par  Bosiljčić – Tomašević već pola decenije zaokupljuje medije u regionu. Ivan Bosiljčić je glavnom ulogom u seriji “Ranjeni orao” rasplamsao simpatije publike dok je Jelena Tomaševic svojim vokalom i pjesmama ušla u srca svih generacija.

Ivan je pod zodijakom Jarca dok u podznaku Ovna oba aspekta u kombinaciji daju mu tvrdoglavost i odlučnost. Prva astro kuća, inače ovo polje odaje njegovu ličnost, karakteristike, fizički izgled ali i temperament.

Ovo polje govori nam da je Ivan jakog temperamenta, odlučan je i tvrdoglavo gazi naprijed ali pak druga i treća kuća su mu totalno prazne sa Blizancima u predvorju kuća daje nam informaciju da iako posjeduje takav temperament ipak se dijeli na dvije struje, da ne kažem dupla karakterističnost osobe.

U njegovoj jedanaestoj i dvanaestoj kući u predvorju se nalaze Ribe dok su polja potpuno prazna. Ovakav aspekt nam govori o velikom poslovnom uspjehu ali samo prve decenije, nakon toga počinje pad karijere bez tendencije da se oporavi.

Jelena je sa Škorpijom veoma ratoborna, na prvi pogled veoma krhka i slaba ali to je samo fotomorgana protivnika. Jako je smjela, hrabra i odvažna. Njena prva, treća, četvrta, šesta, sedma kao i 12. kuća u natalu su potpuno prazne.

Ovaj aspektni niz praznih polja u natalu nam govori kako je uspije na poslovnom uvijek u sjenci drugih, da iako veoma zasluženo ipak nema veći domet kakav zaista i zaslužuje.

U sedmoj kući u predvorju joj se nalaze Ribe koje nagovještavaju neadekvatnu dobit na poslovnoj strani iako radom velikim, ipak nema veći učinak finansijski. Ovdje nam govori da novac prosto otiče nekim nevidljivim kanalima.

Dvanaesta kuća nam govori da u braku vladaju više negativni nego pozitivni talasi, ali da to ipak  se maskira velom osmijeha i samim tim kao da negiraju to nezadovoljstvo.

Takođe podznak Jarac dominira prvom i 12. dvanaestom kućom u natalu koje nam signalizira opasnost da možda proširenje porodice neće biti. Da bacimo kratak pogled na njihov uporedni horoskop.

Ovaj kontakt ukazuje na dobre odnose, raspoloženje, popularnost i erotske impulse među partnerima. Međusobno razumijevanje. Najverovatnije neće biti problema na “domaćem terenu” niti u javnosti. Jedno do drugog su vjerovatno došli bez neke naročite borbe.

Podsticaće jedno drugo da budu ono što jesu: muško i žensko. Idealan položaj za supružnike. Kada se nađu upoziciji  Merkur-sekstil-Merkur to je jako pozitivan aspekt koji ukazuje na mentalnu saglasnost partnera, a to govori da će se jako dobro razumjeti i pričinjavati jedno drugom zadovoljstvo da komuniciraju, jer će imati puno zajedničkih interesovanja i tema i da najvjerovatnije neće biti nerazumijevanja…

(Zoran Petrović Šumadinac/aura.ba)