POČETAK 2022. GODINE BIĆE POSEBNO SREĆAN ZA OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA

Januar će biti mjesec u kojem će pojedini pripadnici Zodijaka imati više sreće nego drugi. Provjerite da li se nalazite među njima.

U prvom mjesecu nove godine Blizanci će sijati predivnom energijom. Od prvog do posljednjeg dana januara oni će se osjećati kao da žive u bajci. Postoji velika vjerovatnoća da će im se ostvariti želja za koju su polako počeli da gube nadu. Prema lunarnom kineskom kalendaru 2022. je godina Vodenog Tigra pa će već na početku godine Blizanci ambiciozno krenuti u ostvarivanje svojih ciljeva. Čuda se događaju, a ovaj znak bi se trebao da se pripremi na mnoga iznenađenja.

Strijelac

Strijelčevi će biti veoma srećni, jer će im se ostvariti ljubavne želje. Oni koji su dugo sanjali o upoznavanju srodne duše, u ovom mjesecu će upoznati nekog posebnog. Strijelčevi koji su već pronašli partnera će u januaru početi da razmišljaju o sljedećem koraku zajedničkom životu ili vjenčanju. Ako već poznaju tog nekog posebnog januar će biti pravo vrijeme da skupe hrabrost i naprave prvi korak.

Vodolija

Vodolije će na samom početku nove godine uložiti puno truda u ostvarenje svojih želja. To će im biti najsrećniji mjesec u novoj godini i to na svim životnim poljima – u financijama, ljubavi i zdravlju. Biće puni energije, vjerovaće u sebe, pa će odlučiti i da rizikuju kako bi ostvarili nešto što već dugo žele. Intuicija će im pomoći da donesu pravu odluku, piše Superžena.b92.net.