Pobijedite dijabetes pomoću kuhanog jajeta, sirćeta i ….

Nutricionisti nude prirodni lijek za šećernu bolest. Vaše zdravlje je u vašim rukama. Jedno kuhano jaje ne košta ništa, a može vam spasiti život!

Dijabetes je jedna od najčešćih bolesti savremenog svijeta, i utječe na sposobnost tijela da obrađuje glukozu. Dijabetičari obično obole od dijabetesa tipa 2, što znači da njihova tijela ne mogu iskoristiti inzulin.

PROČITAJTE I OVO

ŠEĆERNA BOLEST (DIJABETES): NAJBOLJI BILJNI RECEPTI I TERAPIJE

Statistika pokazuje da je broj dijabetičara nekontrolisano raste, tako da je bolje kosultovati svog doktora češće kako bi se spriječila bolest ili počela liječiti u početnoj fazi.

Nutricionisti su otkrili lijek koji reguliše nivo šećera u krvi, koji je djelotvoran i potpuno prirodan. Sve što vam je potrebno je sirće, voda i kuhano jaje.

Skuhajte jaje u popodnevnim satima, i ogulite ga. Probodite jaje nekoliko puta pomoću viljuške ili čačkalice. Sipajte sirće u posebnu činiju i potopiti jaje u sirće. Ostavite preko noći.

Sledećeg jutra, pojedite to jaje i popijte čašu tople vode. Ponovite postupak svaki dan, a uskoro ćete primijetiti da je vaš šećer stabilizovao.
Uz ovu ishranu, preporuičuje se i Konjički sirup i čajevi za dijabetes, travara Mirsada Krnjića.