Po tome kako držite palac vi ste lider, energična osoba, lukavi ili dobrica!

Pronađite fotografiju kako izgleda vaša pesnica kada je stisnete i recite nam da li smo pogodili vaš karakter i osobine.

Palac na vrhu drže vođe i lideri

Vi ste nevjerovatno najenergičnija osoba na svijetu. Stalno ste u potrazi za novim utiscima i znanjem, pokušavajući da obgrlite sve odjednom. Vaš raspored ne uključuje izležavanje ispred TV-a. Vi ste altruistični do srži, ljubazni i spremni da svima pomognete i sve pomirite. Vi činite više nego što govorite, što uz vašu pouzdanost i ljubaznost, čini da vas svi cijene i poštuju. Vi inspirišete i punite energijom sve oko vas, i lako postajete lider i vođa.

2. Palac unutra – oštroumne osobe

Vi ste pametni i lukavi, ali niste dobri u sticanju novih prijatelja. Oni oko vas mogu steći utisak da glumite ili nešto krijete, ali nakon što vas upoznaju bolje, shvataju da ste nježni i prilično ranjivi. Imate dar da vidite korijen svakog problema i da pronađete način da ga riješite. Oštroumni ste i pametni, imate dobre vizije i donosite ispravne odluke. Vaše vrline su preciznost i pažljivost, ali ponekad zahtijevate previše od sebe i postajete anksiozni. Zato vam je potreban neko ko će vas razumjeti bez riječi.

Palac na stranu – iskreni ljudi

Vaš moto je “svako bira svoj put”, a vaš put je obično onaj težak. Praktični ste i iskreni, čvrsto stojite na zemlji i znate svoju vrijednost. Vaša kičma je od titanijuma, u najmanju ruku. Međutim, vaš strah od neuspjeha sprječava vas u donošenju smjelih odluka: to je jedina stvar koja može da poljulja vaše samopouzdanje. Zato vam je često potrebno odobrenje i pohvala. Vaši prijatelji cijene vašu iskrenost, pouzdanost i britki um. Oni oko vas se osjećaju zaštićeno u vašem prisustvu i sretni su što imaju vaše društvo. Zapamtite, uz podršku bliskih ljudi, sposobni ste za sve.

Palac okrenut na gore – hopdajuća enciklopedija

Vi ste skromni, a ipak puni znanja i svestrani. Imate brzi um koji stvara nebrojano ideja koje mogu djelovati nemoguće na prvi pogled. Obožavate da otkrivate svijet, odnosno imate načina da to uradite. Ipak, ponekad vam je teško da koncentrišete na nešto određeno jer želite sve da znate. Svi za vas misle da ste hodajuća enciklopedija i često traže vaš savjet. Ipak, u sebi, vi ste prilično povučeni, pažljivo birate društvo, a najvijrednije savjete dajete samo odabranima.