Plastični hirurg oženio ljepoticu da bi je redizajnirao od glave do pete

Filip Kraft, plastični hirurg, prije 24 godine upoznao je ljubav svog života u bolnici u kojoj je stažirao. Nesvakidašnja ljepotica po imenu Ana bila je fascinirana zanimanjem i obrazovanjem momka koji će postati njen budući suprug. Poslije mnogo razgovora, dejtova i uspješnog zajedničkog života izgovorili su sudbonosno “da”.

Filip i Ana imaju dvoje djece i živjeli su miran porodičan život sve dok se ove godine nije pojavila priča o gospodinu Kraftu koji je napravio “savršenu ženu”. Naime, Ana je poslije drugog porođaja bila nezadovoljna svojim izgledom. Intezivnim treninzima i ishranom nije uspjela da vrati liniju koju je imala prije drugog djeteta. Dodatno je frustriralo što je u ordinaciji svog supruga viđala žene u kasnim pedesetim i šezdesetim godinama koje izgledaju, po njenom mišljenju, bolje nego ona.

U želji da se osjeća i izgleda bolje potražila je pomoć svog supruga koji je u međuvremenu postao poznat plastični hirurg. Kako tvrdi Filip Kraft on je “redizajnirao” suprugu i učinio je savršenom.

Naime, Ana je ugradila silikone, ubrizgala botoks, otišla na liposukciju stomaka, na ugradnju masti u zadnjicu i na još nekoliko manjih intervencija. Gospođa Kraft tvrdi da su joj operacije vratile samopouzdanje i sreću u život.

Filip Kraft je u intervjuu za britanski “This Morning” izjavio da mu supruga služi kao model kad mu dođu klijenti koji žele estetski zahvat.

Priča o porodici Kraft izazvala je oprečne reakcije. Iako je u pitanju tuđa sreća i želja da se promijeni, mnogi smatraju da je ovakav vid ekstremne transformacije posljedica ličnog nezadovoljstva. Mada, gospođa Kraft tvrdi da je sad srećna i zadovoljna.