PLAŠITE SE PSA, MAČKE ILI NEKE DRUGE ŽIVOTINJE? EVO ŠTA TO GOVORI O VAŠEM KARAKTERU!

PAS
Nepoverljivi ste i vrlo zatvoreni prema drugima. Doživjeli ste mnogo puta izdaju od strane svog najboljeg prijatelja. Teško zaboravljate a još teže praštate. Prestali ste da vjerujete ljudima.

MAČKA
Plašite se budućnosti i onoga što budućnost nosi. Nemate dovoljno samopouzdanja. Previše vam je stalo do mišljenja drugih. Volite otvorene ljude i da vam je odmah jasno na čemu ste.

ZMIJA
Imate potrebu da sve držite pod kontrolom. Trudite se da uvek budete jaki i ne priznajete ni sebi, ni drugima slabost. Nedostaje vam fleksibilnost. Teško se prepuštate emocijama.

PAUK
Majka vas je previše štitila u djetinjstvu ili je bila prejak autoritet. Imate potrebu da sve razjasnite i istjerate na čistinu. Plaše vas ljudi i situacije koje ne razumijete. Težite tome da u svakom segmentu života postavite pravila.

MIŠ
Stidljivi ste i teško komunicirate sa drugima. Plašite se neprijatnih situacija i ne znate da se izborite sa njima. Teško vam pada svaki neuspjeh. Lako se povlačite, i onda kada ne bi trebalo.

SLIJEPI MIŠ
Skloni ste tome da verujete u čudne i neobjašnjive stvari. Sami sebe najviše plašite i sputavate svoje potencijale, a onda slijepo uletite u ono u šta ne biste trebali. Izbjegavate neprijatne situacije i često ne znate da ih riješite.

OSA
Brzopleti ste i nestrpljivi kada nešto želite da ostvarite. Ljute vas i beznačajne sitnice. Uvredljivi ste i lako ulazite u svađe.

PACOV
Previše brinete o svemu. Probleme uveličavate umjesto da ih realno sagledate. Opterećuju vas drugi i njihovo mišljenje o vama. Nemate povjerenje u ljude koji ne iznose svoje mišljenje odmah.

(psyhologytoday.com/aura.ba)