Plan ishrane zaslužan za savršenu liniju Sofije Vergare: U TOP FORMI UZ PET OBROKA DNEVNO!

  Glumica ima 48 godina, a na izgledu joj zavide i duplo mlađe devojke. Ona već decenijama važi za najzgodniju ženu na svijetu, a sada saznajte kako joj to polazi za rukom

Iako i genetika ima svog udjela, činjenica je da svoj mladolik izgled i zategnuto, vitko tijelo duguje provjerenom receptu. Sofija je neko ko voli da uživa u slatkišima, ali i u gurmanlucima, ali dobro zna kako da se vrati na pravi put kada pretjera i nabaci koji kilogram.

 

Kako i sama priznaje ima periode kada se malo ugoji, ali se tada uvijek strogo pridržava ova 2 pravila i za kratko vrijeme povrati vitku liniju.

 1. Kombinuje vježbe snage i kardio

Kada je u pitanju kardio, najčešće koristi uže ili vozi bicikl, a kada su u pitanju vežbe snage, tu su sklekovi, vježbanje sa tegovima i slično.

 

 2. Na drugom mjestu – kolumbijska dijeta

Osnovno pravilo je da ovakav tip dijete ima 5 obroka dnevno, a napravljena je tako da se masti gube sa ciljanih dijelova, bez da izgubite obline.

Plan ishrane

Doručak: smuti od svježeg voća i povrća bez imalo masnoća.

Užina: sušeno voće ili mliječni napitak.

Ručak: tjestenina ili riža s umakom koji ne sadrži masnoću.

Užina: svježe voće ili ovsena kaša s čašom svježe cijeđenog soka.

Večera: sastoji se uglavnom od proteina iz mesa ili ribe s ugljenim hidratima niskog glikemijskog indeksa poput zelene salate.

Osim toga, Sofija unosi dosta tečnosti, jer upravo voda doprinosi redukciji masnih naslaga.