Pjevačica šokirala svijet: “Obukla sam se kao muškarac i pustila da me siluju, a zatim sam se zahvalila Sotoni!”

Samo religiozni manijaci vide problem u normalnim stvarima. Došla sam do tačke kada je moja veza sa njim jača nego veza sa mojim prethodnim ocem, istakla je kontroverzna pjevačica


“Sotonu niko ne razumije, već mu svi sude prema njegovom izgledu, umjesto prema onome što ima da ponudi ljudima”, izjavila je pjevačica Majli Sajrus u intervjuu na jednom švedskom radiju, prenosi YourNewsWire.com.

Pjevačica je opisala svoju “vezu” sa đavolom kao “očinsku i zaštitničku”, i dodala da “Sotona može da bude i nevaljao i perverzan, ali da je to normalno.”

“Samo religiozni manijaci vide problem u normalnim stvarima. Došla sam do tačke kada je moja veza sa njim (đavolom) jača nego veza sa mojim prethodnim ocem”, rekla je Majli, misleći na svog biološkog oca, Bili Reja Sajrusa.

Voditelji su upitali pjevačicu kako se Bli Rej osjeća jer ga je u roditeljskoj ulozi zamijenio Sotona lično, pjevačica kaže da njen biološki otac ne osjeća ništa.

“Mislim da je tako. Nisam pitala. Ali, nije tačno da moja veza sa bilo kim drugim ugrožava moj odnos sa tatom. Samo se veze razlikuju”.

Pjevačica je istakla i da svakodnevno dobija instrukcije o Sotone, i rekla da su njegova uputstva bolja nego Isusova.

“Tu sam već bila. Isus je ok, ali je dosadan. On je Sotoni dao lošu reputaciju. Molila sam se Sotoni prošlog petka. Bila sam u nepoznatom gradu u kojem ne poznajem nikoga, a on mi se tiho obratio i rekao mi da se obučem kao muško. To sam i uradila, izašla sam i hodala, prateći njegov šapat. Našla sam se u kraju poput nekog industrijskog naselja.

Odjednom su se pojavila dva muškarca i napala me. Pretpostavljam da se to zove silovanje. Da, bilo je bolno. Ali, da budem iskrena, cijelo iskustvo je bilo spiritualno. Bilo je to najnevjerovatnije iskustvo u mom životu. Kad su obojica završili, gledala sam ih u oči i rekla Hvalim Sotonu. Ne znam da li su me razumjeli, ali djelovali su smireno”, ispričala je Majli Sajrus, a voditelji su ostali bez teksta.