Pjevačica Miley Cyrus (28) iznenadila izjavom da je imala bliski susret s vanzemaljcem: OD ŠOKA SAM SE TRESLA PET DANA!

Nisam se osjećala ugroženom, ali sam jasno vidjela biće koje je pilotiralo letjelicom. Kada smo uspostavili kontakt očima sledila sam se od straha. Njegov pogled me uznemirio, a vidio ga je i moj prijatelj koji je u autu tada bio sa mnom.

Ako smo mislili da 2020. nije mogla biti luđa, i da nas više ništa ne može iznenaditi  – prevarili smo se. U godini kada nas je pandemija koronavirusa sve pozatvarala u kuće, a izlazak iz kuće bez najnovijeg modnog dodatka – maske, postao nezamisliv, pojavile su se razne čudne i nevjerovatne priče iz svih krajeva svijeta.

Jedna takva je svakako i priča ekscentrične muzičke zvijezde Miley Cyrus koja je nedavno priznala da je imala bliski susret s vanzemaljcem.

 Oči u oči

U istoj sedmici kada je njena kolegica Demi Lovato također priznala da je vidjela NLO, pa čak i komunicirala s vanzemaljcima dok je meditirala u Nacionalnom parku Joshua Tree na jugu Kalifornije, Miley je u razgovoru za magazin Interview otkrila detalje svog susreta s “malim zelenim” u San Bernardinu.

  • Nisam se osjećala ugroženom, ali sam jasno vidjela biće koje je pilotiralo letjelicom. Kada smo uspostavili kontakt očima sledila sam se od straha. Njegov pogled me uznemirio, a vidio ga je i moj prijatelj koji je u autu tada bio sa mnom.

 

  • Na cesti je bilo još nekoliko vozila koji su zastali i gledali u istom smjeru. Svemirska letjelica je izgledala poput velike leteće grtalice za snijeg sa žutim svjetlom na prednjem dijelu. Prilično sam sigurna da je ono što sam vidjela bilo stvarno. Pogledala sam u oči vanzemaljca, a on je pogledao u moje. Od šoka sam se tresla narednih pet dana. Bilo me strah pogledati u nebo jer sam mislila da će se NLO vratiti – ispričala je Miley.

  I tata Billy vidio vanzemaljce

Miley koja je inače veliki fan alkohola i marihuane u istom intervjuu je priznala da je tog dana kupila vosak od kanabisa, pa to to mogao biti razlog ovog bizarnog prizora. A da jabuka ne pada daleko od stabla svjedoči i slučaj njenog oca Billy Ray Cyrusa koji je priznao da je 2011. godine vidio čitavu flotu NLO-a, a zanimljivu fotografiju je objavio na Twitteru.

Ovaj događaj je sigurno imao veliki psihološki utjecaj na pjevača jer je par godina kasnije objavio remix verziju svog hita “Achy Breaky Heart” u kojem twerkaju polugole djevojke maskirane u vanzemaljce.

Da li je Billy te 2011. godine bio pod uticajem voska od marihuana ili neke jače droge, nije poznato ali čini se da vanzemaljce neodoljivo privlače kreativni i ekscentrični ljudi poput Miley Cyrus, Demi Lovato, Keitha Richardsa, Johna Lennona i druge poznate ličnosti koje su prijavile bliske susrete treće vrste.