Pjevačica Demi Lovato tvrdi da se susrela s vanzemaljcima: ISTINA SE SKRIVA, VANZEMALJCI SU TU, OKO NAS!

  Kako kaže, shvatila da će joj se život promijeniti u duhovnom smislu, a uvjerila se i da vanzemaljci žive oko nas

Pjevačica Demi Lovato (29) vjeruje kako ima života i izvan Zemlje, štoviše, tvrdi da je jednom prilikom imala susret s izvanzemaljcima. Bilo je to, ako kaže, u američkom nacionalnom parku Joshua Tree.

  • Išli smo u pustinju i tamo sam vidjela plavu kuglu. Bila je udaljena tek 15 metara od mene, možda i manje. Lebdjela je iznad zemlje, kao da je od mene držala neku distance – rekla je Lovato u intervjuu za E! News dodavši kako je to bilo prekrasno i nevjerovatno iskustvo.

Istina je tamo negdje? 

Sve ovo Demi je izgovorila u sklopu promocije svog showa “Unidentified With Demi Lovato”.

  • Mislim da se istina o fenomenu NLO-a skriva. Stvarno želim doznati više o tom događaju s plavom kuglom – kaže Demi.

Dodaje i kako to nije njeno prvo iskustvo s “malim zelenima”. U jednom ranijem intervjuu tvrdila je kako je imala “značajno iskustvo” na svoj 28. rođendan.

“Uspostavila sam kontakt”

  • Uspostavila sam kontakt s njima i to je bilo nevjerovatno. Gledala sam u nebo i odjednom se nešto pojavilo. Bila su to svjetla, formirana u znak upitnika na nebu, a potom su nestala. Tada sam odlučila bolje istražiti taj fenomen i o svemu snimiti emisiju – prisjeća se Demi.

Dodaje i kako je tada shvatila da će joj se život promijeniti u duhovnom smislu, a uvjerila se i da, kako kaže, vanzemaljci žive oko nas.