Pet znakova da si predugo sama

Kada dugo nemate partnera, izgubite osjećaj kako je to biti u vezi. Ponekad ste možda zbunjeni, jer čak niti ne osjećate potrebu biti s nekim. Evo nekih pokazatelja da ste predugo sami i da se to treba promijeniti.


Snižavanje kriterija – kada počneš snižavati kriterije i raditi kompromise prilikom izbora partnera, to je siguran znak da si predugo bila sama. No, iako si dugo sama, ne trebaš prihvatiti bilo koga.
Negativna si po pitanju veza – Uporno misliš i govoriš da veze nisu za tebe. To što nisi pronašla pravu osobu ne znači da treba na veze gledati negativno i misliti da ti jednostavno nisi za vezu.
Misliš na prethodne veze – Zanima te emotivni status tvojih bivših partnera. Uhodiš ih, a možda i želiš ponovno biti s nekim od njih. To se događa jer si predugo sama.
Nedostatak samopouzdanja – Počinješ gubiti samopouzdanje i ne osjećaš se dobro. Zato što dugo nisi imala partnera počinješ se pitati je li sve u redu s tobom i tvojim izgledom.

Guraš muškarce od sebe – Vjerovatno si postavila zid oko sebe kako ne bi dozvolila niti jednom muškarcu da ti se približi. Možda si u prošlosti imala neka loša iskustva u ljubavi, ali ne dozvoli da to utječe na život i buduće veze.