Pet stvari koje snažna žena nikada ne toleriše u vezi !

Bila snažna ili ne, nijedna žena ne bi trebalo da toleriše sljedeće stvari kada je u pitanju njen emotivni život.

 
  • Nepoštovanje. Ovo je veoma široka kategorija ponašanja, a koju snažna žena ne toleriše u vezi. Štaviše, to nijedna žena, apsolutno nikada, ne bi trebalo da trpi i toleriše. Ukoliko se vaša “jača” polovina prema vama ne odnosi sa poštovanjem, zapitajte se šta uopšte radite u takvoj vezi.
  • Dominacija u vezi. Ukoliko jedan partner u potpunosti kontroliše i dominira u vezi to drugog partnera stavlja u poziciju nemoći. Snažna žena to ne toleriše. Njoj je jasno da takvo ponašanje ugoržava (ne samo njenu ličnost) već i identitet same veze.
  • Negativan stav prema njenim sugestijama. Svakome se, s vremena na vrijeme, desi period u kojem je negativan (niko do sada nije uspio da izbjegne “žutu minutu”), ali snažna žena nikada neće tolerisati muškarca koji uvijek ima negativan stav prema njenim briljantnim idejama.
  • Emocionalna zatvorenost. Snažna žena se ne srami svojih emocija. Kada je u vezi, ona nema problem da “ogoli” svoje emocije do same srži, ali zauzvrat očekuje od muškarca da i on uradi isto. Da ima svoje mišljenje o problemima sa kojima se njih dvoje, kao par, suočavaju. Da dijeli s njom svoje zabrinutosti i težnje. Jednostavno, da uvijek kaže ono što mu leži na duši.
  • Nedostatak podrške onome o čemu joj duša sanja. Nemojte misliti da će snažna žena da toleriše partnera koji se neće truditi da joj pomogne da ostvari njene snove. Njoj je potrebna podrška kako bi bila još jača, kako emotivno tako i mentalno. Naravno, ovo je dvosmjerna ulica i snažna žena pruža podršku svom muškarcu.

(minimagazin.info)