Pet pitanja koja nikada ne smijete postaviti partneru

Postoje neka pitanja koja žene često postavljaju svojim partnerima, a ne bi trebale. Otkrijte kojih je to 5 pitanja sasvim suvišnih u vašoj vezi.

1. ‘Trebam li se ošišati?’
Želite li promijeniti frizuru, zavisi samo o vama. Možda to pitanje postavite partneru jer mu želite biti lijepi i želite da mu se sviđa vaša frizura, ali, ruku na srce, muškarci ionako gotovo nikada ne primijete promjenu frizure (osim ako je zaista drastična). Stoga, razmišljate li o promjeni frizure, radije za savjet pitajte prijateljicu.
2. ‘Koja haljina mi bolje stoji?’
Za ovo pitanje vrijedi ista stvar kao i kod frizure: obucite haljine u kojoj se vi bolje osjećate i u kojoj sami sebi izgledate bolje. Muškarac će vam ionako vjerovatno reći da vam bolje stoji haljina koja otkriva više kože.

3. Bilo kakvo pitanje o kilogramima
Svome partneru lijepi ste takvi kakvi jeste. Želite li smršati (ili se udebljati) učiniti to zbog sebe i zbog vlastitog zdravlja. Vaši kilogrami nemaju veze s nikim drugim, osim sa vama samima.

4. ‘Je li tvoja bivša to radila bolje?’
Ovim pitanjem iskazujete dozu nesigurnosti, a i ruku na srce – je li zaista bitno je li ona to radila bolje? Pustite da prošlost ostane u prošlosti. Vi ste sada s njim u vezi i to je jedino bitno. I sigurno ima stvari koje radite puno bolje od njegove bivše.

5.
‘Je li ti Sofia Vergara zgodna?’
Objektivno rečeno, većina muškaraca će reći da im je Sofia Vergara zgodna i kada muškaraca iskreno odgovori na to pitanje, njegov odgovor možda neće biti onaj koji ste željeli čuti. No, to što mu je Sofia Vergara zgodna, ne znači da mu vi niste lijepi. To samo znači da ima oči.

(zadovoljna.hr)