Pet najpametnijih: Ovi horoskopski znakovi su rođeni filozofi i genijalci!

Vodolija

Znak koji je najviše povezan sa revolucionarnim razmišljanjem najviše voli i da filozofira. Ovaj vazdušni znak poznat je po osobinama kao štoo su inovativan pristup rješavanju problema i gledanju na život kroz posebne naočare. Ljudi rođeni u znaku Vodolije jesu revolucionarni i nezavisni, kreativni tipovi.

Škorpija

Duboko osjećajan znak, Škorpija, najčešće se povezuje sa turbulentnim emocijama. Sva ova emotivna energija usmjerena na intelektualna pitanja, može dati zapanjujuće rezultate. Škorpije su majstori da vide kroz iluzije, naročito kada je u pitanju društvena dinamika. Ako ste rođeni u ovom znaku, sigurno vas fasciniraju duboka filozofska pitanja.

Blizanci

Kao i oni rođeni u znaku Škorpije, osobe rođene u znaku Blizanaca izuzetne su u dobijanju prednosti u društvenim situacijama i dobro razumeju ljudsku dinamiku. To ih tjera na dublje istraživanje osjetljivih pitanja u sociologiji i politici. Blizanci koriste svoj filozofski um kako bi stvarali strategiju; oni su majstori planiranja i na njih se može računati da će doneti svjež pogled na bilo koju situaciju.

Vaga

Iznenađujuće filozofski znak, Vaga, daje ljudima uvid u pitanja harmonije, umjetnosti i estetike. Vage razmišljaju kako umetnost utiče na opšte blagostanje čoveka i sklonosti u ponašanju. Vaga će pažljivo razmišljati i o pitanjima pravde i društvenim problemima.

Rak

Rak je verovatno emotivno najosetljiviji znak, a ta osetljivost prirodno vodi u dublje razmišljanje o životnim pitanjima. Rakovi su u stanju da vide skrivene obrasce koji drugima mogu promaći; ako tražite obrazac usred haosa, pitajte Raka za mišljenje.