Pet načina da unesete vedrinu u svoj dom

Da li vam je već dosadio izgled vašeg doma? Skupili smo za vas par savjeta kako da osvježite i razveselite svoj dom bez puno truda i sa jako malo novca.

Ne zaboravite na zidove

Umjetničko djelo na zidu je najjednostavniji način da osvježite neku prostoriju. Ako ne planirate da potrošite mnogo novca na sliku, iskoristite svoje slike sa nekog od odmora i stavite ih u zanimljive ramove.

Dopustite suncu da uđe u vaš dom

Zavjese i roletne držite otvorenima kako biste dopustili suncu da obasja vaš dom. Sunce predstavlja veliki izvor vitamina D koji je odgovoran, između ostalog, i za dobro raspoloženje. Ako niste spremni da se izlažete svakodnevnim pogledima prolaznika i komšija, nabavite zavjese svjetlijih nijansi.

Kupite nove jastučnice

Kupite nove jastučnice u zemljanim bojama sa motivima vezanim za prirodu. Na ovaj način ćete unijeti dašak prirode u vaš dom.

Ubacite kućnu biljku

Biljke odlično utiču na vaše zdravlje, a samim tim i na raspoloženje. Takođe, one predstavljaju i predivan ukras za vaš dom.

Promijenite tepih

Obradujte svoja stopala predivnim tepihom od prirodnih vlakana. Birajte neutralne zemljane boje koje će se savršeno uklopiti u ostatak vašeg novog enterijera.