PET KNJIGA KOJE ĆE VAS SPREMITI ZA USPJEH NA POSLU I U ŽIVOTU

Počela je sezona godišnjih odmora… Lagano, namažite kremu za sunčanje, zavalite se u ležaljku i započnite čitanje neke dobre knjige – štiva koja će vam pomoći da se odmora vratite spremni za uspjeh.

#1 The Confidence Code, Katty Kay & Claire Shipman

Autori ove knjige su novinari koji su istražili nauku o samopouzdanju. Intervjuisali su top ženske lidere i podijelili sa čitaocima kako prevazići sumnju u sebe da bismo bili što uspješniji u poslu i životu.

#2 Drop the Ball, Tiffany Dufu

Autorica je bivša perfekcionistkinja koja vam ovom knjigom pomaže da raščistite sami sa sobom šta je najbitnije za vas u životu. Ovo je njeno životno djelo koje pomaže ženama da “isfiltriraju buku i nebitne stvari” da bi bolje shvatile da se svijet neće srušiti ako nekad ne drže sve pod kontrolom, prenosi Ljepiota i zdravlje.

#3 Knowing Your Value, by Mika Brzezinski

Ova knjiga bi trebalo da izađe tokom ove godine. U njoj će biti riječi o tome kako zaista da pitate za povišicu i kako da budete plaćeni onoliko koliko zaista vrijedite.

#4 Playing Big, Tara Mohr

Ova knjiga je “must have” za svaku ženu koja želi da pronađe i podigne svoj glas toliko da ostavi trag na ovom svijetu.

#5 Self Made, by Nely Galan

Nely Galan je kubanska imigrantkinja koja otkriva svoju ličnu priču o tome kako je postala “gazda” svoje sudbine i svojih prihoda. Takođe, dijeli i praktične savjete kako i vi to možete da ostavrite.