Pet karakteristika muškarca koji vas nikad neće prestati voljeti

Ukoliko ste već u vezi s takvim muškarcem, ne puštajte ga!

 

  • On je u potpunosti posvećen vama i vašoj vezi. Lako je biti skupa kada sve ide kao po loju. Međutim, treba biti dovoljno hrabar i držati se skupa kada zagusti. Pravi muškarac ne nestaje bez traga nakon male svađe, ali se i ne iskaljuje na svoju ljepšu polovinu kada je neraspoložen. Jasno mu je koliko je veza važna i neće dozvoliti da joj bilo šta stane na put.
  • On ne izbjegava probleme. Pravi muškarac veoma rijetko će “taložiti” probleme u sebi i čekati da se oni nagomilaju do tačke ključanja. Ako mu nešto u vezi smeta, on će to na veoma pažljiv način i reći. Ukoliko je on kriv za nešto što podriva vezu, daće sve od sebe da to i ispravi. Jasno mu je da problemi ne definišu vezu već način na koji ih zajednički rješavate i prevazilazite.
  • On obraća pažnju na male stvari. Njemu je jasno da iz naočigled malih, bezazlenih, stvari mogu da se stvore veoma veliki problemi. Njegov cilj je da iste “sasiječe” u korijenu i zbog toga primarno i obraća pažnju na male stvari.
  • On želi da se osjećaš dobro u svojoj koži. On misli da si lijepa; u suprotnom, zašto bi bio s tobom? Njemu je važno da se ti tako i osjećaš i upravo zbog toga je spreman da uradi sve što je u njegovoj moći da vidiš sebe onako kako te on vidi svakog dana.
  • On ozbiljno shvata svoje greške. Ako uradi nešto što te je povrijedilo, treba mu mnogo vremena da sebi oprosti. Veoma rijetko ga može nešto slomiti, ali kada se ogriješiti o tebe, tada i daje sve od sebe da ispravi grešku. On te poznaje dovoljno dobro da zna šta te može povrijediti, ali to ne bi nikada uradio. Ni za milion godina.

(minimagazin.info)