Pet fantastičnih načina da upotrebite pjenu za brijanje u domaćinstvu (VIDEO)

Namažite šarke na kapijama koje škripe

Ukoliko i vas muče i nerviraju vrata koja škripe, a pri ruci nemate ulje za podmazivanje, dovoljno će biti ako u kupatilu imate pastu za brijanje. Naprskajte šarke pastom i problem će nestati.

Za glancanje kamenca na slavinama

Slavnine znaju da budu pravi problem pri čišćenju kupatila jer su mamac za kamenac i mrlje. Međutim, pjena za brijanje rješava vas kamenca i usporava nastanak mrlja. Postupak je vrlo jednostavan, samo nanesite pjenu i posle par sekundi isperite.

Da skinete fleke sa svoje omiljene košulje (i sa tepiha)

Svima se dešava omiljenu košulju isflekaju hranom ili sosom, ali ne treba da brinete ako u domu imate pjenu za brijanje. Utrljajte pjenu i sunđerom lijepo istrljajte mjesto koje ste uprljali. Na isti način očistite i mrlje sa tepiha.

Izglancajte ogledalo

Znamo da vas nervira para u kupatilu koja zamagli ogledalo dok se kupate. Imamo rešenje: utrljajte pjenu u zamagljeno ogledalo i lijepo da očistite. Bićete prezadovoljni rezultatom pogotovo što se neko vrijeme para neće pojavljivati na ogledalu dok se kupate.

Za skidanje fleka od farbe

Farba može da bude naporna za skidanje pogotovo ako ste pored odjeće isprljali i ruke. Međutim, pjena za brijanje pomaže i ovdje. Utrljajte pjenu na mjesto gdje ste se isprljali i fleka će nestati.