Perica Savić iz Splita, piše o svojoj borbi sa dijabetesom: Ne postoji dijabetolog koji je izliječio šećer, a Krnjićev sirup je jedini koji stimulira rad gušterače i tako liječi ovaj košmar od bolesti!

ilustracija krnjic aura 302Znajući kako nema lijeka koji će stimulirati rad gušterače, kao što nema ni dijabetologa koji je izliječio dijabetičara, okrenuo sam se travarima. Kontaktirao sam neka od zvučnih imena i svi su nudili isto. Preparate koji snižavaju šećer, ali ne i pripravke koji stimuliraju rad gušterače.

Na adresu naše redakcije (magazin Aura) nedavno je stiglo pismo još jednog zadovoljnog korisnika biljnog inzulina – Konjičkog sirupa za dijabetes. O svojoj bitki za zdravlje, ovoga je puta govorio Perica Savić. Pismo prenosimo u cjelosti.

– Kada mi je prije mjesec dana na jednom rutinskom pregledu, ne prepoznavajući do tada na sebi jasne, nedvosmislene simptome, dijagnosticiran šećer i to na dan mjerenja 18,9 sa tromjesečnim prosjekom 10,0 započeo je moj košmar.

Ne želim se sjećati pojedinosti, psihičkog stanja, dezorijentiranosti, zbunjenosti, općeg nedostatka snage, hladnih, utrnulih prstiju na rukama i nogama, upale bubrega i mokraćnih kanala, kao i jutra kada mi se “zamaglio vid”…

Dobrodošao u klub dijabetičara

Naravno, nakon toga, napustio sam ljekarnu sa punom kesom lijekova i neizrečenim:  dobro došao u klub dijabetičara. U narednih pet dana uz punu šaku lijekova na dnevnoj bazi, nisam mogao obuzdati šećer. Varirao je od 2,5 do 17,0. Manijački sam čitao sve što sam pronašao napisano na temu dijabetesa i na sebi, uz stalno mjerenje, upoznavao moju “bolest”.

Nije mi trebalo dugo da shvatim, medicino oprosti mi jer i ja sam dijete obitelji u kojoj su svi osim mene već generacijama liječnici, da ulazim u stereotip, shemu koja će me veoma brzo pretvoriti u tabletomana za cijeli život, a moju gušteraču u potpunosti imobilizirati.

Peti dan odustao sam od lijekova, na užas okoline, i krenuo na “rušenje šećera” dugim iscrpljujućim šetnjama i izmjenom termina konzumacije hrane. Rezultat me ohrabrio. Šećer je nestao, ali svaki izlet u nedozvoljeno, tipa čokolade, nedvosmisleno mi je govorio da je tu, da me čeka da pogriješim i zaboravim se.

Polazeći sa tih pozicija, krenuo sam u proučavanje literature koja govori o radu gušterače i shvatio da ona radi, ali, nekako usporeno, “umorno”. Ponovno sam kontaktirao medicinu i na upit da li se može regenerirati, stimulirati, vratiti na normalno funkcioniranje, naišao na dijametralno suprotne stavove. Po jednima radi se o nemogućoj misiji. Po drugima nije nemoguće. Sa vjerom da su “ovi drugi u pravu”, a znajući kako nema lijeka koji će stimulirati njen rad, kao što nema ni dijabetologa koji je izliječio dijabetičara, okrenuo sam se travarima. Kontaktirao sam neka od zvučnih imena i svi su nudili isto. Preparate koji snižavaju šećer, ali ne i pripravke koji stimuliraju rad gušterače.

– I onda, savim slučajno, kada sam već počeo gubiti nadu da ću pronaći takav preparat, naletio sam na internetu na gospodina Mirsada Krnjića. Bez oklijevanja sam ga kontaktirao i na pitanje kako djeluje njegov proizvod, dobio nedvosmislen odgovor kako Konjički sirup ima za svrhu stimulirati rad gušterače. Odluka je bila trenutna. Nekoliko dan kasnije krenuo sam iz Splita i u dogovorenom terminu našli smo se u Čapljini gdje sam preuzeo pakovanje sirupa i trava.

Šok – moja je gušterača počela raditi!

– Već peti dan od početka uzimanja preparata gospodina Mirsada Krnjića, počeli su nestajati svi nabrojeni simptomi. Šećer, nakon konzumacije hrane, nekoliko sati kasnije, bez fizičkog trošenja, počeo je vraćati se u normalne okvire. Iz toga sam izvukao zaključak da je moja gušterača počela “raditi”, odnosno proizvoditi insulin.

Iza mene je tek dvadeset dana “liječenja”. Dakle, nalazim se na pola terapije koja traje 40 dana. Terapija je jednostavna i nije zahtjevna. Sastoji se od ispijanja sirupa ujutru i navečer, žvakanje lista čuvarkuće i konzumacije litre čaja tijekom dana, a prethodni dan skuhanog, Sa nestrpljenjem, a ne i strahom kakav je bio prisutan prvih dana, mjerim šećer, dobri rezultati ne izostaju i potvrđuju ispravnost moje odluke da poklonim povjerenje gospodinu Krnjiću.

Optimista sam i nastavljam. Na koncu, ovo je moja posljednja crta odbrane i način da saniram štetu na mom organizmu nastalu kao posljedica genetike, stresa, neurednog načina prehrane i vjere da sam napravljen od čelika – napisao je Perica četvrtog maja ove godine, dodavši kako je pisao u dahu i iz duše, bez fabriciranja i bez vraćanja na napisano.

Fitoterapeut Mirsad Krnjić, vlasnik recepture za dijabetes

Fitoterapeut Mirsad Krnjić, vlasnik recepture za dijabetes

– Pokušao sam dočarati makadamsku etapu koju sam prošao – kazao je Perica.

Na kraju, šta reći kad su riječi suvišne pred ovako otvorenim pismom koje je više od nade i putokaza sve većem broju oboljelih od dijabetesa. Šta reći, osim, Perice, sretno s ostatkom terapije, uopće ne sumnjamo da će krajnji rezultat biti kao i uvijek na strani zdravlja!

reklama krnjić

error: Content is protected !!