Penzioneri dobijali oralni seks na dan penzije: Djevojka im usred akcije otme novčanik, a oni je jure gologuzi, lome ruke i noseve!

Ona bi na dan kada su penzioneri primali penzije, izabrala žrtvu. Prilazila bi i nudila usluge oralnog zadovoljavanja, a penzionera, koji bi pristao, vodila je u najbliži park u gradu.

Djevojka A. Š. (28), iz Bora osumnjičena je da je ojadila na desetine penzionera kojima bi, dok ih je u parku oralno zadovoljavala, drugom rukom krala novčanik sa penzijom i bježala! I to baš – usred završnice!

Ona bi na dan kada su penzioneri primali penzije, dakle 10. i 25. u mjesecu, izabrala žrtvu. Prilazila bi nakon što podigne penziju žrtva i nudila usluge oralnog zadovoljavanja, a penzionera koji bi pristao vodila je u najbliži park u gradu! I to onaj prekoputa SO Bor.

A tamo bi počelo ludilo, o kojem do sada u Boru niko nije znao.

Ona bi tu čovjeku spuštala pantalone do kolena i počela da ga oralno zadovoljava. On bi, naravno, uživao – jer em je stigla penzija, em ga zadovoljava djevojka od 28 godina!

Ali ne lezi vraže!

Usred zadovoljavanja ona bi drugom rukom krala novčanik i odmah bježala.

Penzioner bi, u pokušaju da je stigne, padao, jer bi se sapleo o sopstvene pantalone, koje su mu zajedno s gaćama spuštene do koljena.

Nekoliko penzionera je, čak, zadobilo i prijelom nosa i ruke prilikom pada.

Sumnja se da je broj penzionera koje je A. Š. pokrala na ovaj način veći od prijavljenog, ali da oni slučaj, zbog porodice i bruke, nisu ni prijavili policiji.