PAŽNJA, VEČERAS JE VUČJI MJESEC

Ukoliko imate neke planove vezane za početak novog posla, ili bilo čega novog, ovo je idealan trenutak da započnete to

v204325U noći između 23. i 24. januara na nebu će se pojaviti takozvani “Vučji mjesec” koji će donijeti pozitivne promjene. “Vučji mjesec” je prvi puni Mjesec u novoj godini.

“Vučji mjesec” biće tačka preokreta za mnoge. Napokon će se do sada nerešive situacije razjasniti, i odjednom će vam biti sasvim jasno koji slijedeći potez treba da povučete. Još jedna zanimljivost je da će ovogodišnji “Vučji mjesec” biti u znaku lava, a nema životinje koja bi radije preuzela ulogu vođe čopora od ove.

Lav je veseljak lišen svake konvencionalnosti, pa to znači da će nam naredni period svima biti veseliji. Možda ćete ponovo stupiti u kontakt sa nekim na koga ste zaboravili ili ćete jednostavno poželeti da sve prijeđašnje brige zaboravite i dobro se zabavite. Jer to je, na kraju krajeva, ono što lav najbolje radi. Sve što treba da uradite jeste da budete otvoreni.

Ako su vašu ličnost, kao i vučju, do sada tumačili pogrešno, prava slika o vama izaći će na videlo krajem januara i početkom februara. Ukoliko imate neke planove vezane za početak novog posla, ili bilo čega novog, ovo je idealan trenutak da započnete to. Samo nemojte odbijati dobre šanse, koje naiđu.

Ovaj pun Mjesec će biti poseban i zato što će stajati nasuprot Vodoliji, znaku koji uživa u društvu. Kao i vuk, i Vodolije vole svoj čopor, pa nemojte da se iznenadite ako te subote (23. januara) dobijete poziv za izlazak u grad sa ekipom koju dugo niste vidjeli. (telegraf)