Pazite se ova tri znaka! Mogu da osvoje SVAKU ženu, ali joj neće ostati vjerni

Da li ste spremne da rizikujete sa njima?

Postoje tipovi muškaraca koji privlače sve žene – ali uz njih ide jedan problem, a to je da će rijetko kojoj biti verni! Ovo su takva tri znaka:

STRIJELAC

Njima vlada Jupiter, planeta sreće i šansi. Zbog toga su Strijelčevi skloni svakom riziku, i nikada ne kalkulišu kako bi izvagali da li više gube ili dobijaju. Bezglavo ulijeću u opasne situacije i oslanjaju se na čistu sreću, a sreća ih obično prati. Kad god ostvare svoj naum, odlaze u novu avanturu, i rijetko koja dama može da ih obuzda.

OVAN

Ovnovi su puni samopouzdanja i zbog toga veruju da mogu da savladaju baš svaki rizik. Oni vide priliku gde drugi vide siguran promašaj, a takvi su i u ljubavnim odnosima. Za razliku od Strijelčeva koji bez razmišljanja ulijeću u avanture, Ovan će prije svega sjesti i dobro razmisliti šta može da dobije a šta da izgubi. Ako procijeni da je na dobitku – ništa ga neće spriječiti da uskoči u krevet željene dame.

ŠKORPIJE

Lista ne bi bila potpuna bez ovog mračnog znaka. Dama koja je u vezi sa Škorpijom nikada neće moći da bude u potpunosti sigurna da joj je partner vj0eran. Škorpija ide na sve ili ništa, i kada se zatrči u vanbračnu avanturu, to se rijetko kad završi na običnoj avanturi, već uglavnom vode paralelne veze. U preljube ih gura njihova strast ka nadmetanju, ali i sklonost da svoje ranjive strane prikrivaju osvajačkim pohodima.

(zena.blic.rs)