Pas skitnica šest mjeseci čekao stjuardesu ispred aerodroma dok se konačno nije vratila i udomila ga!

Stjuardesa Olivia Sievers stalno putuje širom svijeta – ali kad god dođe poslovno u Buenos Aires, odsjeda u istom hotelu. Prije nekoliko mjeseci Olivia je u blizini hotela opazila psa skitnicu – i od tog trenutka počinje nešto drugačija ljubavna priča.

Rođena Njemica, koja kod kuće ima dva psa, pomazila je psa, poigrala se s njim i dala mu hranu. Psić se toliko razveselio njenoj gesti da ju je od tog trenutka posvuda pratio. Čak ga je pokušala otjerati – ali uzalud – pas se uvijek nanovo pojavljivao…  Kad je Olivia nakon šest mjeseci ponovno došla u Buenos Aires, nije mogla vjerovati svojim očima: ispred ulaza u hotel čekao ju je „njen“ pas skitnica. I to usprkos hladnoći – u to vrijeme u Argentini je bila zima. To je za Oliviju bio znak – odlučila je uzeti sa sobom kući svog vjernog prijatelja.

Nazvala je psa Rubio, nabavila sve potrebne papire te odvela psa na vakcinaciju kako bi mogao s njom u Njemačku. Tada je saznala kako su ga aktivisti društva za zaštitu životinja više puta pokušali udomiti – ali pas se nije dao uhvatiti. Prije malo više od mjesec dana Rubio je stigao u svoj novi dom. Ubrzo se sprijateljio s druga dva četveronošca – i od tada su Olivia i Rubio nerazdvojni!