Partilna konjunkcija Marsa i Saturna od 31.03. do 03.04.2018.godine – Zlo dolazi

Autor: Damir Igor, astrolog i numerolog

U periodu od kasnih večernjih sati 31.03. do najranijih rutarnjih sati 03.04.2018.godine, Mars će biti u konjunkciji sa Saturnom na istom stupnju znaka Jarac.

Kada se dva planeta nađu na istom stupnju, taj aspekt se naziva partilni aspekt. Tako možemo reći, da ćemo u periodu od 01.-02.04.2018.godine, imati partilnu konjunkciju Marsa i Saturna.

Mars konjunkcija Saturn je jedan od 3 najteža aspekta u astrologiji. Stari, tradicionalni astrolozi su ga zvali – ASPEKT ZLA. Mars i Saturn su dva najveća malefika u astrologiji (dva najgora planeta u astrologiji).

Mars predstavlja – rušilačku snagu, destrukciju, mržnju, bijes, razaranje, ratove,…Dok, Saturn predstavlja – feudalizam, kapitalizam, siromaštvo, bijedu, neimaštinu, restrikcije, trpnju, starost, smrt….Aspekt konjunkcije Marsa i Saturna predstavlja jednu razornu i rušilačku energiju, destrukcije, napade, ratove, genocide, zločine, samoubojstva, težak kriminal, može se vezati i za crne okultne napadaje. Inače, loš aspekt Marsa i Saturna imaju najozloglašeniji ljudi, diktatori, ubojice, začetnici velikih ratova i genocida. Jedan od njih je Adolf Hitler. U karti Njemačke Mars je u kvadratu sa Saturnom, kao i u kartama zemalja koje su u svojoj povjesti mnogo ratovale i bile osvajački nastrojene.

Još jedna zanimljivost je da će Mars i Saurn biti u znaku Jarca, gdje su oba u visokim dostojanstvima – Mars je egzaltiran, a Saturn je u sjedištu. To je još jedno od svjedočanstava da je negativno djelovanje ovog aspekta na vrhuncu svojih rušilačkih moći.

Na osobnom planu:

Na osobnom planu, kod ljudi je izražen ogroman nemir…Anksioznosti, napadaji panike, ljutnja, bijes, agresija, mržnja, osvjetoljubilački poriv, ali i želja za rušenjem starih obrazaca.

Na planu životni zbivanja:

Dolazit će do prekida brojnih dosadašnjih aktivnosti (poslova, i uopće radnih aktivnosti). Mnogi će imati probleme sa nadređenima, posebno unutar državnih institucija. Dolazit će i do pucanja odnosa svih vrsta, koji su poljuljani već neko vrijeme, posebno od jeseni 2017.godine, kada je Saturn prelazio u znak Jarca. Zatim, vodite računa i ne krećite se na mjestima koja važe za problematična, kao i na mjestima gdje nema izražene frekvencije ljudi. Naravno, izbjegavajte ljubavne ili prijateljske sastanke sa osobama koje ste upoznali preko društvenih mreža ili osobama koje ne poznajete dovoljno, kao i burne reakcije na javnim mjestima, jer nikad se ne zna na kakvu budalu možete naići. Onda, kako je Saturn simbol suda, sudaca i porote, mnogi će imati probleme u sudskim procesima – ovo je slika, kada suprotna strana želi podmititi sudiju, opstruirati sudski proces, i slično tomu.

Na zdravstvenom planu:

Jako je loš period za duševne bolesnike, gdje su vrlo izražene mogućnosti suicida. Vrlo je kritično za bolesnike koji su u terminalnim fazama. Pored toga, vrlo je izražena podložnost na upale, kao i povrijede, ozljede, ranjavanja isl.

Na globalnom planu:

U ovom periodu bit će vrlo napeta politička situacija. Veliki sukobi između bogatih (vlasti) i siromašnih (većina naroda). Mnoge udruge i političke partije koje se bore za ustrojenje socijalizma, social-demokratije, komunizma, liberalizma, pripremaju velike projekte koji imaju za cilj rušenje aktualnih političkih sustava. Običan narod se sve više osjeća poniženo. Dosta mu je bijede i nesigurnosti. Kap sve više preliva čašu, pa su u bliskoj budućnosti itekako moguće brojne pobune, prosvjedi, štrajkovi i sl.

Na drugoj strani, vlade mnogih zemalja, posebno na Balkanu, spremaju nove restriktivne mjere, i potpiruju još veću mržnju između ljudi, kako bi po oprobanom modelu sproveli svoje restriktivne mjere. Paralelno sa time jačaju nacionalni ekstremistički pokreti, što aktualnim vladama extra ide u korist, kako zbog koristi koju imaju od velikih sila (USA i Rusija) tako i da zamažu oči narodu, i skrenu mu pažnju sa gorućih egzistencijalnih pitanja. Klasično – zavadi pa vladaj.

Naravno, ponovo se aktualizira tematika terorističkih i ekstremističkih napada.

Pored navedenog, u ovom periodu Mjesec će najprije biti u Punoj fazi, i sve vrijeme na spaljenom putu, što će prouzročiti porast stope kriminala, tuče, nasilja, kao i izražene crnomagijaške i sektaške obrede.

(aura.ba)