Paleta boja sa kojom će dame biti modere tokom jeseni i zime 2018!

Među prvima obezbijedite komade u aktuelnim bojama za zimski period.

Kako bismo bile savršeno stilizovane i na temperaturama nižim od sadašnjih, započet ćemo polagano sa pripremom za hladniju sezonu. Odmah savjetujemo fokusirajte se na klasične komade i odaberite ih u najpopularnijim bojama koje su već izdiktirale velike modne kuće na defileima u Parizu.

Mali hint: zaboravite na crnu. Dokazaćemo vam i zašto.
Ove godine, boje su podigle glas. Ostavljamo sivilo iza sebe i prihvatamo sjajnu paletu u raznolikim nijansama.

Za početak: ŽUTA. Viđena je na podijumima Dries Van Noten-a i Jacquemus-a. Ona će osvijetliti vaš garderober. Za narednu sezonu, najčešće ćete je pronaći na zimskim pantalonama.

Zagasita narandžasta boja zabilježila je porast popularnosti. Vladala je na revijama prestižnog brenda visoke mode Chloé i sjajne Isabel Marant. Idealna je kao mali pomoćnik u kompletno bež outfitima. Toplo preporučujemo da ove jeseni prigrlite boju rđe!
Još jedna boja je u igri ove sezone: LJUBIČASTA. Suptilnija od sveprisutne žute i crvene, primijećena je kod brendova Balenciaga i Paul & Joe na revijama nedelje mode za jesen/zimu. Violet boja zvijezda je i prêt-à-porter kolekcija, uvijek nosivijih od onih koje pripadaju visokoj modi.

Čak i oni koji preferiraju hladniji minimalizam biće zadovoljni ovim fashion reportom.
Što se tiče porodice klasičnih neutralnih boja, jednostavnih za kombinovanje, tu su bezvremenska siva, Calvin Klein plava i bordo boja vina.

Maslinasta je ponovo aktuelna. Bilo da je riječ o total look-u ili je malim detaljima, nijanse zelene zavode nas dok svježije vrijeme prolazi.

Kako nositi boje tokom zime?
Najprije treba da odredite koju boju da odaberete a da najbolje pristaje tonu vaše kože. To je osnovno.
Zatim znajte da postoje dva načina za uključivanje boja u vaše odjevne kombinacije kada je temperatura oko nultog podioka: neustrašivi i onaj drugi.

U koloru od glave do pete? Ne plašite se. Udružite boje? Još bolje.

Pronađite svoj stil tako što ćete kombinovati nekoliko boja. Klasičan par čizama koje već posjedujete uparite sa torbom koja će biti u trendi nijansi.

Još jedan jednostavan prijedlog tiče se ukrojenih pantalona (inače vrlo popularnih za zimu), odaberite ih u bilo kojoj jarkoj boji koju vi lično volite.

Za one malo manje hrabre, pružamo mogućnost da i dalje nastave sa baziranjem njihovih stajlinga na mirnijim tonovima uz pokoji upečatljivi detalj. Najlakše je da to bude neki aksesoar u vidu torbe ili lijepe marame.

Pametna opcija jeste i dugački mantil u recimo fuschia nijansi – savršen kontrast sivim danima.

Birajte mudro i garantujemo vam da ćete uspjeti! (N. Knežević)