“Pale” ste na frajera sa ovakvim osobinama? Poželjet ćete da ga nikada niste ni upoznale!

 

Neki muškarci se na prvi pogled čine kao pravi izbor, ali se kasnije ispostavi da bi bilo bolje da nikada nisu ni ušli u naš život.

Ovim tipovima muškarca bi najbolje bilo da okrenete leđa na vrijeme:

Mamin sin

Mamin sin koji je sebi na prvom mjestu, pa tek onda svi ostali. Na prvi pogled djeluje kao opušten tip. Njegov šoping traje jako dugo i ima više garderobe od vas. O sebi ima jako visoko mišljenje i vrlo je vezan za majku. Uvijek se oslanja na njeno mišljenje. On je egocentrik koji želi svu pažnju samo za sebe. Od ovakvih muškaraca idite na vrijeme, jer nije u stanju da vam pruži dovoljnu količinu ljubavi.

 

Frajer pred kojim svaka žena pada

Ako poznaje najbolje restorane, naručuje vrhunska pića i hranu, kupuje poklone nakon upoznavanja sa ženom, znači da je iskusan zavodnik. Iako će vam pokloniti mnogo pažnje, velika je vjerovatnoća da sva njegova pažnja nije usmjerena isključivo prema vama.

Zaljubljen u svoju karijeru

U pet ujutru je obrijan i spreman za posao i nasmijan odlazi. Ostaje prekovremeno, a poslije posla ide sa kolegama na piće. Spava samo nekoliko sati dnevno, a novac voli više od svega na svijetu. Takav tip, osim što će najvjerojatnije završiti u jednom trenutku sa koleginicom sa posla, nikada neće imati vremena za vas.