OŽENIO SE PERO GUDELJ: Zbogom Snježo, dobrodošla Ružo!

Sretni mladenci

Sretni mladenci

Jedan od najomiljenijih i najuspješnijih biznismena u BiH, Pero Gudelj ponovo se oženio. Izabranica njegovog srca je Ruža Marković, Zeničanka koja je donedavno živjela u Njemačkoj, objavljuje ekskluzivno portal aura.ba.

Vjenčali su se prije desetak dana daleko od očiju javnosti, nakon čega se Ruža morala vratiti za Njemačku.

Juče (14.11.) je sletjela na sarajevski aerodrom. Dočekao je presretan i ushićen izabranik njenog srca Pero Gudelj. Umjesto u Zenicu, odnosno Vitez mladenci su se zaputili u hotel kod Ibre Mangafića. Uz pjesmu, iće i veselje, slavilo se do zore.

Peri stižu čestitke sa svih strana. Između ostalih javila se i Kada Radetinac, sarajevska vidovnjakinja i iscjeliteljka, koja je još dok su se na Koševu borili za Perin život, najavila njegov oporavak, novu ljubav i svadbeno veselje. Pisali smo o tome u magazinu Aura u nekoliko navrata.

Posebno je dirljiva čestitka Huse Pajića u kojoj se, između ostalog, kaže:

– Dragi moj Pero, BOG VOLI INSANE! Onaj ko se tebi zamjerio samo ga može kazniti, ko može tebi zlo pomisliti taj treba da se zastidi do kraja života. Koliko si samo usta nahranio! Uživaj u životu, ti si to zaslužio!

Kod Mangafića

Kod Mangafića

Gudelj je dosta bezbolno riješio brakorazvodnu parnicu sa prethodnom suprugom Snježanom. Sve što je tražila, udovoljio joj je i poručuo joj “Sretno ti bilo”.

Njegova nova izabranica je prelijepa. Nije ni čudo da se zove Ruža. Od Pere je mlađa desetak godina, piše aura.ba portal. I ona ima jedan brak iza sebe, ali se iskazala kao sjajna i pažljiva majka i baka. Nakon što je djecu izvela na pravi put, posvetila se sebi.

Sudbina joj je namijenila Peru Gudelja. Slučajno su se sreli i zavoljeli. Prema svome suprugu Ruža je izuzetno pažljiva, a on joj se prepustio u cjelosti. Čak joj je prepustio i svoj mobitel, na osnovu kojeg Pero Gudelj briše stara prijateljstva i gradi nova, nakon što Ruža napravi filter.

Uporedo sa ljubavnim životom, cvjeta i Perin biznis. Uskoro on pokreće izgradnju novog FIS-ovog centra u Sarajevu, te u još nekoliko gradova u BiH.

(E. M./aura.ba)

USMENA REAKCIJA:

Nekoliko sati, nakon objavljivanja ove vijesti oko 15,30 h, javili su nam se iz Pravne službe FIS-a iz Viteza. Negodovali su zbog naslova i tvrde da smo naslovom nanijeli štetu zbog vlasničkih odnosa unutar njihove firme. Najavili su i pismeni demantij.

Mi odgovorno tvrdimo, što se može vidjeti i iz teksta, da nismo se upuštali u vlasničke odnose unutar grupacije FIS. Naslov je samo slikovita najava za novu životnu stranicu Pere Gudelja i njegove izabranice Ruže.

ZVANIČNI DEMANTIJ IZ FIS-A

PISMO PRAVNE SLUŽBE: SUVLASNICI FISA SU BIVŠI BRAČNI PARTNERI GUDELJ

Nakon naslova OŽENIO SE PERO GUDELJ: NOVA GAZDARICA FISA ZOVE SE RUŽA, pismeno nam je demantij uputila Pravna služba FIS-A. Pismo, kojeg nam je proslijedio Bojan Pavlović, objavljujemo u cjelosti:

Poštovani,
Dana 15.11. na Vašoj stranici je objavljena vijest, odnosno lažne informacije koja se ticu poduzeća FIS d.o.o. Vitez. Znamo da je i medijima u cilju objektivno izvještavanje, stoga vas molimo da sve informacije koje se ticu poduzeća FIS doo, tražite službeno od nase PR službe, od svih drugih navoda se ograđujemo.
Poduzeće Fis doo, je već duže vrijeme u ravnopravnom suvlašnistvu bivših bračnih partnera Gudelj, a poduzećem za njih upravlja iskusan menadžment. Objavom neprovjerenih informacija šteti se ugledu poduzeća FIS d.o.o. Vitez.
U tom pogledu tražimo da korigujete svoj tekst u tom pogledu, jer se može tumačiti kao da je došlo do izmjene vlasničke strukture društva “FIS” d.o.o. Vitez, što nije slučaj. S poštovanjem.

error: Content is protected !!