Ovog proljeća stiže im ljubav: KOJA TRI ZNAKA ZODIJAKA ĆE SE ZALJUBITI DO UŠIJU?

Ljubav je najljepši osećaj na svijetu i svako od nas želi da bude ostvaren na ljubavnom planu. Astrolozi kažu da će tri horoskopska znaka ovog proljeća osjetiti leptiriće u stomaku.

Ribe
Od svih znakova zodijaka, upravo će Ribe imati najviše sreće u ljubavi ovog proljeća. Na samom početku najromantičnijeg godišnjeg doba, procvjetaće njihov ljubavni život. Moguće je da će se zbližiti s nekim ko im je već sada drag ili će se vratiti bivšem partneru.

Lijepe vijesti im stižu 11. aprila, a među znakovima s kojima bi se mogli posebno zbližiti su Bik, Rak, Škorpija i Jarac. Veza sa osobama rođenim u ovim znakovima mogla bi im donijeti duboku ljubav za kojom tragaju i uliti sigurnost. Upravo to Ribama treba da bi pokazale svoju najbolju stranu.

U potrazi za srodnom dušom, privlačiće ih vodeni znakovi jer su im slični, dobro se međusobno slažu i privlače. Međutim, to ne znači i da s njima mogu imati skladan ljubavni i porodičan odnos.

Sa druge strane, Ribe koje i sada uživaju u vezi, tokom proljeća će ojačati odnos s partnerom, a moguće je i vjenčanje.

Jarac
Jarčevi su izuzetno posvećeni porodici. Ovaj horoskopski znak sanjari u mislima o svom malom porodičnom gnijezdu, a dolazak proljeća im možda baš to i donosi. Slobodni Jarčevi će vjerovatno upoznati nekoga s kim će poželjeti da ostare, a oni koji sada imaju partnera, osjetiće da ljubav postaje sve jača i veza sve ozbiljnija.

Moguće je da su ranije osjećali da se nikako ne mogu dobro povezati s partnerom, ali to bi uskoro trebalo da se promijeni. Ljubavni život će im krenuti u boljem pravcu. S dolaskom proljeća pojedini pripadnici ovog znaka mogli bi započeti zajednički život sa partnerom, a lako je moguće i da presele u inostranstvo.

Slobodni će već s prvim danima proljeća osjetiti leptiriće u stomaku, ali bi ipak trebalo da budu oprezni i da ne ulijeću u vezu sa prvom osobom na koju naiđu i koja ih zaintrigira, jer zašto žuriti? Treba da budu strpljivi i čekaju svoju srodnu dušu, a kad naiđe, to će i te lako osjetiti.

Savršen partner za Jarčeve mogu biti Bik, Djevica, Škorpijaa i Riba. Naime, s Bikovima i Djevicama dijele podjednake životne ideale, dok će Škorpija cijeniti njihovu ambiciju, emotivnu stabilnost i ozbiljnost kod rješavanja problema. Za Ribe je Jarac uzor kog vrijedi slijediti, i upravo s ljudima rođenima pod tim znakom imaju najviše šansi za pravu ljubav.

Vaga
Nakon teškog perioda, posebno na ljubavnom planu, ljudima rođenim u znaku Vage konačno se smiješi mir i spokoj. Vrlo je moguće da će njih pronaći srodna duša, a ne obrnuto kako su se nadali dok su je bezuspješno tragali za partnerom.

Ovog proljeća upoznaće nekoga s kim će poželjeti da ostanu do kraja života. Među njima će se probuditi velika strast. Oni koji su već sad u vezi, postaće još sretniji u ljubavi, i velike su šanse da svoju vezu krunišu brakom. Ipak, neke veze neće opstati i to one koje ni ranije nisu funkcionisale, ali to je dobro – to otvara vrata novim, sretnijim vezama.

Najbolji znakovi za slobodne Vage su Blizanac, Strijelac, Lav i Vodolija. Najveću šansu imaju da započnu vezu sa Blizancima i Vodolijama, a to bi mogla biti prava ljubav. Ukoliko se zaljube u Lava, biće savršen par, a njihova ljubav podsjećaće na one opisane u romanima. S osobom rođenom u znaku Strijelca čeka ih miran, porodičan život i odnos pun međusobnog poštovanja

error: Content is protected !!