Ovo su signali da je žena nesretna u braku

Žene su danas suprotnost nekadašnjim generacijama iz prošlog vijeka. Potpuno otvorenog uma, one su spremne da izađu iz braka ako se ne tretiraju jednako i sa poštovanjem. Kada je partner zanemaruje, onda žena postepeno počinje da se osjeća nesrećno u braku. Ukoliko se prisjetite vašeg vjenčanja, sjetićete se da ste sve zavjete rekli iz srca.

Međutim, koliko nas zaista čini sve ono što je obećano na dan vjenčanja? Predstavljamo vam neke od znakova koje žene pokažu kada su u nesretnom braku.

Žena prestaje da komunicira sa mužem

Poznata je činjenica da žene vole da pričaju. Ako žena ne komunicira, onda postoji nešto na njenom umu što je muči.

Vrlo brzo se ljuti

Kada su žene neispunjene i nesrećne u stanju su da planu za svaku sitnicu. Ukoliko se žena brzo ljuti na partnera, onda je ovo još jedan znak nesrećno udate žene.

Uvijek je umorna

Jedna studija je otkrila da žene u nesrećnim brakovima imaju viši nivo kortizola, što dovodi do niza simptoma: hronični umor jedan je od njih.

Ona kaže: “Ne”, intimnim odnosima

Žene koje su nezadovoljne u braku, ne vole da ih partner dodiruje ili da se ljube sa svojim suprugom.

Ima tajne

Kada se žena ponaša tajanstveno i ne želi da podijeli sve ono što joj se dešava u životu, vjerovatno da stvari ne idu svojim tokom.

Gubi povjerenje

Kada žena izgubi povjerenje, svaka mala stvar je pod lupom. Ona provjerava telefon, špijunira e-mail. Kada se ovakve stvari primijete, neophodno je razgovarati, s ciljem poboljšanja odnosa.

Ne obraća pažnju

Kada žena gubi interesovanje za muža, tada je očigledno da je ona nesretna u braku.

Počinje da razmišlja samo o sebi

Žena nesretna u braku postaje sebična. Ona vrijeme posvećuje isključivo sebi, raspolaže svojim novcem i svojim emocijama. Ovo je znak da je ona nezadovoljna u braku.