Ovo su tri znaka da se vašem braku bliži kraj

Statistika kaže da se čak 50 posto brakova završava razvodom, a većina razvedenih parova zna i tačan trenutak kad im je postalo jasno da je braku došao kraj.

Međutim, planeri vjenčanja kažu da je za neke parove jasno da će se razvesti i prije nego što su se vjenčali, a ovo su znakovi koji bi na to trebalo da ukažu:

Par se napije već prije vjenčanja

Svadba bez alkohola za većinu ni nije svadba, ali ako je vjerovati planerima vjenčanja, količina alkohola koju mladenci konzumiraju tokom večeri može ukazivati na to koliko će brak potrajati. Ako se mnogo napiju, to je znak da nešto vjerovatno ne valja – ako se napiju i prije samog vjenčanja, stvar je još ozbiljnija.

Jedan partner sramoti drugog

Svadbe su poprilično opuštene, ali ponekad se ta opuštenost pretvori u neprijatne situacije. Ako jedan partner ima osjećaj da ga drugi sramoti, to je jasan pokazatelj da osramoćena osoba više brine o utisku koji ostavlja na druge, a manje o tome da je njen partner sretan, prenosi Avaz.

Bivši je negdje u blizini

Bivši na svadbi u većini slučajeva izaziva neprijatnost kod barem jedne osobe, čak i ako ona to ne pokazuje. Prisutnost nekog iz prošle veze može uzrokovati probleme na samoj svadbi, a ako se to ne dogodi, uvijek stoji negdje u podsvijesti kao povod za svađu.