OVO SU TRI STVARI KOJE MORATE ODBACITI KAKO BI PRONAŠLI PRAVU LJUBAV

Kako biste pronašli pravu ljubav prvo se morate riješiti tereta iz prošlosti, a nakon toga morate biti sretni sami sa sobom i voljeti sebe.

Kako zračite, takve osobe i privlačite.

Držite se prošlosti

Ako su vaše misli još uvijek u prošlosti ili previše razmišljate o prošloj ljubavi, to vas sprečava da idete naprijed. Sve veze s prošlošću doslovno vas drže vezanim.

Te vam veze nikada neće dopustiti da idete naprijed, uvijek će vas vući natrag. Te vas veze fizički, mentalno i emocionalno koče te blokiraju ne samo ljubav, već i druge stvari s kojima želite ići naprijed.

Sva vrata iz prošlosti moraju biti zatvorena i dobro zaključana kako bi se otvorila nova.

Možda se nadate da će se stara ljubav vratiti ili se još viđate s bivšim i ne puštate ga u potpunosti. Zaboravite na prošlost. Prošlost je s razlogom prošlost. Možete stvoriti još bolja vremena, ali ne ako ste i dalje zapeli u prošlosti i mislite da su to bila vaša najbolja vremena. Stoga budite pažljivi i budite sigurni da se ni na koji način ne držite prošlosti.

Maltretirate sami sebe

Pogledajte kako se vidite i ponašate prema sebi. Počnite se ponašati prema sebi kako želite da se vaša ljubav odnosi prema vama. Njegujte i istinski volite sebe. Sreća i samopouzdanje veliki su magneti ljubavne privlačnosti.

Začarani krug

Ljudi obično pokušavaju učiniti da veza funkcionira i nadaju se da će se stvari promijeniti. Što duže ostanete i prihvatite stvari koje ne biste smjeli, to sve više tonete u začaranom krugu.

Ako vam veza i dalje ne uspijeva nakon što ste pokušali poraditi na njoj, onda je pustite. Što duže ostajete, to postaje sve gore i duže će vam trebati da pronađete pravu ljubav.

Ako ostanete tamo gdje niste sretni, svemiru samo govorite da to želite. I više stvari zbog kojih niste sretni pojavit će se u vašem životu, na svim područjima.