Ovo su tri najmodernije boje koje trebate nositi ovog proljeća

Proljetna sezona uvijek sa sobom donosi nove boje, a sljedeće tri su veoma lijepe, moderne i ultra popularne. Evo o kojim bojama je riječ.

Svijetlo žuta

Nježna i prilično upadljiva, svijetlo žuta nijansa idealna je u svim prilikama. Možete je kombinovati sa tako mnogo drugih boja, a ono što je sigurno jeste da će ona svakoj kombinaciji udahnuti svježinu i raskoš. U slučaju da se odlučite za blejzer u ovoj nijansi, biće to pun pogodak: nosićete ga tokom cijele proljetne sezone (ali i ljetnje), kako u opuštenim varijantama tako i u onim koje zahtijevaju “ozbiljniji” stajling.

Proljetna zelena

Ona je boja godine, a tako je privlačna i divna. Postoji toliko mnogo načina na koje je možete kombinovati i svaki će biti apsolutno ispravan. Ako ste pobornik kolor blokinga, kombinujte je sa svjetlijim nijansama (svijetla fuksija i sve varijante ružičaste, tirkiz i sve svjetlije nijanse plave, žuta). S druge strane, ova nijansa odlično se slaže sa bijelom, crnom, smeđom, teget i klasičnom zelenom. U svakom slučaju, izgledaćete veoma moderno ukoliko se odlučite za ovu prekrasnu boju.

Pastelno plava

Ah, šta je proljeće bez dražesnih pastelnih nijansi? Nezamislivo, eto šta. Ovog proljeća u prvi plan izbija pastelna nijansa plave boje (često ćete čuti da je zovu i “bejbi plava”), a idealna je za sve prilike. Suknja, bluza, majica ili čak asesoari – sve je poželjno, sve dok je u ovoj nijansi.

(minimagazin.info)