Ovo su sigurni pokazatelji da ste u vezi sa svojom srodnom dušom

Nakon dugog perioda vremena automatski pomislite da ste u stabilnoj vezi, jer ste već toliko dugo zajedno da imate osećaj da znate svaku misao svoje bolje polovine. Ipak, postoji pet odličnih pokazatelja koji će vam otkriti da li je vaša veza apsolutno sigurna i da li dijelite vaše vrijeme sa srodnom dušom

Uveseljavate jedno drugo sitnicama

Ovo ne moraju nužno da budu pokloni. Dovoljna je slatka porukica na jastuku ili pripremljen omiljeni doručak. Važno je da osjetite da vaš partner misli na vas i da mu je stalo do vašeg veselja i dobrog raspoloženja na koje ovakve sitnice utiču.

Obožavate da budete u fizičkom dodiru s partnerom

Ovo vam se može učiniti kao nešto što se podrazumjeva, ali to se ne odnosi isključivo na razmjenu nježnosti nego i na najmanje dodire rukom ili prislanjanje ramena uz rame. Ako imate potrebu da držite partnera za ruku, naslanjate glavu na njegovo rame i ako vidite slične postupke i sa njegove strane, znači da ste puni iskrene ljubavi jedno prema drugome i da je vaša veza poprilično jaka i puna poverenja.

Imate zajedničke šale i gestikulacije

Humor je jedan od presudnih faktora za dobru i uspješnu vezu. Osobe koje dijele smisao za humor dokazano imaju mnogo više šanse za dugu i srećnu vezu, nego oni koji se razilaze po tom pitanju. Ako imate zajedničke šale i ako uočite da poprimate neverbalni govor vašeg partnera, vaša veza je na odličnom putu.

Pokazujete zanimanje za interese vašeg partnera

Ovo je znak da vam je zaista stalo. Svi imamo neke hobije koji su nam omiljena razbibriga u slobodno vrijeme. Prirodno je i normalno da vašeg partnera ne zanimaju šminkanje i tretmani ljepote koliko vas, ali malim gestom, na primjer, kupovinom nekog proizvoda za koji ste mu nekada u priči spomenuli da vam je na listi želja, partner će vam pokazati da vas sluša i da mu je stalo do svega što je vama važno i što vas raduje.

Vjerujete u odanost

Važno je razgovarati i međusobno se saslušati. Ako ste vi i vaša bolja polovina u nekoj ozbiljnijoj fazi veze, razgovor o budućnosti je neophodan, posebno ako vidite sebe s tom osobom na duge staze. Važno je da uskladite želje i dalje ciljeve, kako bi veza nastavila da teče harmonično, bez većih i pogubnih prepreka.