Ovo su šest najboljih parova Zodijaka

Jeste li neprestano u potrazi za svojom horoskopskom srodnom dušom? Čitajte dalje želite li si olakšati potragu…

Ovan & Vodenjak. Kada se ovo dvoje susretno, avantura je neizbježna. I jedno i drugo su poznati po avanturističkom duhu, a kada su zajedno, to rezultira jednom super uzbudljivom vezom. Spremni su na sve i svašta, bilo da je u pitanju spavaća soba ili bilo koje drugo mjesto i iznimno su otvoreni. Vole isprobavati nove stvari, no pritom vode računa da se za to vrijeme svi dobro provode. Najbolji dio je što žele sve raditi zajedno, iako razumiju i osjećaju potrebu jedno drugog za samostalnim vremenom.

Bik & Rak. Ova dva znaka međusobno se potpuno razumiju. Odlično funkcioniraju zajedno i izrazito su snažno povezani kako fizički tako i psihički i emocionalno. Upravo osjećaj međusobnog razumijevanja pomaže im u stvaranju toliko čvrste spone koja ih povezuje da njihov odnos može biti samo ljepši, kvalitetniji i još više ispunjavajući kako vrijeme prolazi.

Blizanci & Vodenjak. Ovaj spoj se osobito razlikuje od svih drugih parova. Razumiju jedno drugo na puno višoj razini od one emocionalne i mentalne, zbog čega imaju osjećaj kao da svaki njihov mjesec zapravo traje godinama, prilikom čega im je svaki dan konstruktivan, pun ljubavi, razumijevanja i intimnih trenutaka. Iako je svaki trenutak koji provedu zajedno fantastičan, oboje razumiju partnerovu potrebu za neovisnošću zbog čega je njihova veza snažnija sa svakim danom.

Rak & Ribe. Ova dva vodena znaka instinktivno se međusobno kozmički privlače zbog čega uspijevaju fantastično funkcionirati zajedno u bilo kojoj situaciji. Svaki je znak jednostavno ponosan na samu činjenicu što poznaje svog partnera, a zbog čega je njihova veza s vremenom sve intenzivnija. Upravo zbog toga s vremenom spona među njima postaje neuništiva. Svi vole biti u njihovom društvu jer jako dobro znaju da je u pitanju par s kojim nikad nije dosadno. Ribe su one koje njeguju u odnosu sve što ih povezuje, dok su Rakovi oni koji se predaju partneru potpuno i zauvijek.

Lav & Strijelac. Između ova dva znaka postoji strastvena veza koja se temelji na međusobnom uživanju u kako životu, tako i ljubavi partnera. Zahvaljujući tome, stimulirajuće djeluju jedno prema drugome i maksimalno ulažu sebe u odnos, podižući partnera do samog kraja. Spomenuto oba partnera podiže i mentalno, a zbog čega su uvijek sigurni da su na istoj valnoj duljini i da međusobno podržavaju snove i ciljeve jedno drugoga. Ovaj vatreni spoj par je na koji se mnogi mogu ugledati, a s obzirom na količinu razboritosti i promišljenosti kojom raspolažu, uvijek su spremni pomoći savjetom drugim parovima, ali i single prijateljima. Njih dvoje imaju nevjerojatnu mentalnu povezanost koju nije nimalo lako uništiti.

Djevica & Bik. Ova dva znaka mogu uspjeti kao par bez ikakvih problema. Oboje su zemljani znakovi zbog čega se privlače i drže zajedno spojeni poput gline. Oboje uživaju u svakom danu i zauzimaju poprilično bezbrižan stav, zbog čega je njihova veza izrazito skladna i mirna. Iskreni su i otvoreni i lako se povezuju, a posebno ako su u dugoj i ozbiljnoj vezi. Predani su jedno drugome jer ne samo da čuvaju integritet jedno drugoga, već i zato što imaju osjećaj kao da su isti u svakom mogućem pogledu.