Ovo su, po astrologiji, “mamine maze”, “mamini sinovi i “pekmez muškarci”

Zgodni su, pažljivi, dobro slušaju, moderni, predivno mirišu, ali…Neki muškarci nikad se do kraja ne mogu otrgnuti od mamine suknje. Zovemo ih svakako… A ova tri znaka zvjezdano su ugroženi. Od muškaraca u ova 3 horoskopska znaka bježite što prije!


Rak

Osjećajnim Rakovima treba snažno rame svoje mame kako bi mogli da plaču o svemu i svačemu. On će joj ispričati svaki detalj iz svog života i redovno maratonski telefonira s majkom. Kad si u vezi s takvim muškarcen, moraš da budeš sjesna da njegova majka zna sve o vašem ljubavnom životu. Oprez!

Lav

Lavovi su zapravo samostalni i ponosni. Ali, postoji jedan izuzetak – njihova mama. Ona će uvijek imati najvažniju ulogu u njihovom životu. Sve što ona kaže ima svoju težinu. Čak i kad je odavno odselio od kuće, ona odlučuje o svim njegovim ljubavnim područjima. Kako bi bila u toku, on se s njom nalazi najmanje jednom nedjeljno na kolačima i kafi.

Strijelac

Muškarci rođeni u znaku Strijelca rado bezbrižno žive. Oni se rado opuste i ne vole da razmišljaju o ozbiljnim stvarima. Zašto bi? Kad dođe do nečeg ozbiljnog, onda se za pomoć uvijek obrate svojoj mami. On joj čak ponekad nosi veš da mu opere i da mu nešto fino skuha. On voli (i treba!) svoju mamu za sve. Bez nje bi život bio puuuno zamorniji.